Oroszlán 07.23 – 08.23. – Előrelátó

Bármilyen türelmetlenül is várja, hogy erőfeszítéseit siker koronázza, a gyümölcs még nem érett be. De a jó gazda mindig tudja, milyen termésre számíthat, ha nem veri el a jégeső, vagy nem pusztít az aszály. Sosem lehet hát biztos a dolgában, ezért bizakodjon,  de azért vigyázzon, kire hagyja az intézésre váró dolgait, de ne gondolja, hogy mindenben pótolhatatlan.

Szűz 08.24. – 09.23. – Csöndes

Már megint itt a csekkbefizetések ideje. Legyen túl rajta mielőbb. S ha már a délelőttöt magánügyei intézésével tölti, ugorjon be a fodrászához is. Délután néhány unalmas levélen kívül nem akad más munkája. Otthon egy szép, romantikus könyv társaságában remekül szórakozhat. S ha inkább emberek közé vágyik, menjen el sétálni a belvárosba.

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Csöndes

Élvezi, hogy nem zaklatják folyton, s így feladatait is gyorsabban és pontosabban végezheti. Munka közben remek ötletei születnek, melyeket azonnal kipróbál a gyakorlatban. Ne akarjon este sem valami zajos összejövetelbe belecsöppenni, örüljön, hogy van egy szabad estéje, amelyet kedvenc időtöltésének szentelhet.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Bizonytalan

Még semmi sem dőlt el, semmi sem biztos, csak abban reménykedhet, hogy nem várnak Önre kellemetlen meglepetések, s az előzmények ismeretében már ez is valami. Aki viszont úgy dönt, ezen a napon próbál szerencsét a szerelemben, a szokottnál nagyobb eséllyel számolhat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét