Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 20., vasárnap

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Mérlegelő

Ne kapjon bele hűbelebalázs módjára mindenbe, amiről azt hiszi, hogy biztos pénzforrást jelent. Sokan keresik meg ötleteikkel, jó ajánlatokkal kecsegtetik. De csak akkor vágjon bele új vállalkozásba, vagy kössön üzletet, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik és biztos abban, hogy jut ideje a meglévő kötelezettségein kívül újabbakat is a nyakába venni.

Szűz 08.24. – 09.23. – Közepes

Elbizonytalanodik. Okos szavakra, jó tanácsra vágyik. Ne szégyelljen segítséget kérni és elfogadni! Kimerítő ez az állapot, hiszen megszokta, hogy mindig ura a helyzetnek, s leginkább Ön segít másokon. Ne aggódjon, ez a nap is csak 24 órából áll és megrövidítheti azzal, ha mielőbb lefekszik.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Keserű

Üldözőbe vette a balszerencse. Nem nagy dolgok azok, amelyek nem sikerülnek, mégis megkeserítik a napot. Képtelen túltenni rajtuk magát, állandóan ezeken rágódik, s így nem tudja élvezni a kellemes perceket sem. Szeretne egyedül maradni a problémáival, így jobb, ha kerüli a társaságot. Vonuljon vissza!

Skorpió 10.24 – 11.22. – Kötekedő

Egy ilyen semmiség miatt ekkora veszekedést csapni teljesen értelmetlen volt. Ráadásul még tönkre is teszi az egész család ünnepnapját, a régen várt vasárnapot. Az édes szőlő is megkeseredik, ha rossz hangulatban költik el. Ha ma mindenképpen alkalmatlannak érzi magát a társasági életre, akkor vonuljon vissza, s a papírokkal foglalkozzon. Őket sem megsérteni, sem felbosszantani nem tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük