Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 24., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Salamon, Herold napjára. A nap kel: 7:15, nyugszik:17.40.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyon jó

Szomjazza a sikert, mindennél jobban vágyik arra, hogy kitűnjön a többiek közül. Ma ez a kívánsága is teljesül. Karrierje felfelé ível, már ismét magabiztosan képviseli érdekeit. Kicsit talán lehetne szerényebb is. Így elkerülhetné, hogy munkatársai a “felfuvalkodott” jelzővel illessék. Rosszindulatuk később sok kellemetlenséget okozhat Önnek. Legyen előrelátó!

Bika 04.21. – 05.20. – Fellegjáró

Hirtelen annyi jobbnál jobb ötlete támad, hogy alig képes feljegyezni, néhány sorban rögzíteni őket. Még le sem írta az egyiket, máris a papírra tolakodna a következő. Kissé elrugaszkodott a valóságtól. Azt sem tartja kizártnak, hogy cége néhány éven belül térdere kényszeríti és felvásárolja a Fordot, vagy más világmárkát. S egyáltalán, ma semmit sem tart kizártnak. Leszámítva persze, hogy ne találkozzon a kedvesével.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Gyengélkedő

Egyetlen Ikrek se csodálkozzon azon, ha fejfájással ébred és egész napja nyomott hangulatban telik. Egészsége szempontjából Ön is mélyponton van, ami nem jelent feltétlenül betegséget, legfeljebb gyengélkedést. Állítsa takarékra magát, akkor minden következmény nélkül megúszhatja.

Rák 06.22. – 07.22. – Jó

Kicsit jobban érzi magát, mint az utóbbi időben, de ez még nem minden. Pillanatnyi fellendülés csak, nem biztos, hogy holnaptól folytatódik. Nem tudja ilyen könnyen túltenni magát bizonyos problémákon. Írja meg régóta halogatott leveleit, csináljon valami hasznosat. Nem ártana, ha a lakásban is körülnézne. Egy alapos takarítás nem csak a holmijai között tehet rendet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük