Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 24., csütörtök

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Bizsergető

Önt felvillanyozza egy új kaland reménye, a kiválasztott lény varázsának bűvkörében él. Az Oroszlán mindig szívesen adja át magát ennek az érzésnek, de a változatosság csak addig gyönyörködteti, amíg nem jár felelősséggel, s nem kockáztatja meglévő kapcsolatát, házasságát. Mérlegeljen tehát, mielőtt belelkesedik.

Szűz 08.24. – 09.23. – Közömbös

Igaz, hogy nem történik semmi, ami különösebben felkeltené az érdeklődését, de az a közöny, amivel ma szemléli a világot, semmivel sem magyarázható. Feltétlenül kerülje a társaságot, különben személyes sértésnek veszik ezt a visszautasító magatartást. S ha végképp nem tud és nem akar változtatni hangulatán, sétáljon egyet!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Csöndes

Nem lenne túl nagy baj, ha kivenné ezt a két napot, hogy ezzel is meghosszabbítsa a hétvégét. Szüksége van a pihenésre, a kikapcsolódásra, s a munkahelyén egyikben sem lehet része. Állandó zaklatásoknak van kitéve és egyébként is rengeteg a dolga. Ha úgy dönt, hogy otthon marad, próbáljon meg lazítani, s ha ez már sikerült, csak egészen lassan, fokozatosan kezdjen munkához.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Dacos

Igaz, a remények már csak pislákolnak, de mégis láthatók. Ha csak egy százalék esélye van annak, hogy fel tudja éleszteni, életre tudja kelteni, máris nyert ügye van. A zászló ugyan most másnak áll, de a meccs nincs végleg lefújva, az utolsó pillanatig hajtania kell. Hátha….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük