A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Móric névnapjára. A nap 6.30-kor kel és 18.42-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Feszült

Nincs szerencséje ezzel a nappal sem. Nyugtalan, nem találja a helyét. Okkal, vagy ok nélkül, de mindenen emészti magát. Aggódik egészsége miatt és szenved attól is, hogy nem lépes még többet tenni családjáért,vagy partneréért. Úgy érzi, hogy felesleges. Nyűg a szerettei nyakán. Valóban az lehet, ha nem hagyja abba a siránkozást.

Bika 04.21. – 05.20. – Remek

Szomorúságát egy csapásra elhessenti egy üzenet: meghívás szüretre! Felrikkant örömében! Bár odébb van még, máris hallja, hogyan ropog a venyige, amikor a tűz emészti, szagolni véli kesernyés füstjét. A bográcsban vöröslő, forró, égető paprikás. Óbor fakupából, meg fürge must…. Akkorát kordul a gyomra, hogy a szomszéd településen is hallani.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Elfogadható

Ezt a napot nem zavarja meg semmi sem, leszámítva azt, hogy elromlik valamilyen háztartási gép, valaki elvágja az ujját, beállít egy undok tokon, üvölt a gyerek, odaég az ebéd, nem működik a lift. Legjobb, ha elmennek otthonról és estig be sem teszik a lábukat a házba.

Rák 06.22. – 07.22. – Kedvező

Kellemesen telik-múlik a hétvége. Hagyatkozzon képzeletére és találékonyságára! Ha így cselekszik, nyert ügye van. Sok mindent megoldhat ma, szerencséje is van mindenben. Azért mégse támaszkodjon csak erre. Ne haladjon mindig a könnyebb ellenállás irányába. Vállaljon néha egy kis kockázatot. Higgye el, megéri. Jó a fellépése, megcsillogtathatja intellektusát is. Kedvező benyomást gyakorol mindenkire, akivel ma találkozik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét