A sorsát előre senki sem ismeri, a a horoszkóp jóslatai közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Adalbert névnapjára. A nap kel: 6:37 nyugszik: 18,32.

Kos 03.21 – 04.20. – Döntő

Ma olyan elhatározásokra juthat, amelyek hozzásegíthetik ahhoz, hogy változtasson az életén, vagy a magatartásán. A felismerés, hogy lépést kell váltania, ha nem akar lemaradni a szakmai fejlődésben, keserves. Újra kell értékelnie önmagát, méghozzá keményen, őszintén. Csakis így tekintheti át a saját helyzetét, így mozdulhat el arról a pontról, ahol megrekedt. Ha nem akarja, hogy az élet lépjen át Önön, kénytelen saját jószántából szaporázni lépteit. Vége az egy helyben topogásból! Kapcsoljon rá és ugorjon egy nagyot előre!

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Küzdelmes

Mind világosabban látja elképzelése buktatóit is. Számtalanszor körüljárja a kérdéskört, de nem jut semmire. Már-már eldönti, hogy feladja: ragyogó terv, de merő képzelgésen alapul éppúgy, mint az örökmozgó. S amikor már csaknem a papírkosárba veti az egész paksamétát, rátéved a szeme egy számoszlopra. Az alapszámításban egy nagyságrendet tévedett…. Akkor hát mégis megvalósítható?

Ikrek 05.21. – 06.21. – Feszült

Számtalanszor megfogadta már, hogy lakatot tesz a szájára, néma lesz, mint a hal, de sajnos nem bír a természetével, egyszerűen képtelen magában tartani még olyasmit is, amiről pedig tudja, hogy nem volna szabad elmondania. Most is elkottyantott valamit, amiből súlyos bonyodalmak támadnak. Mivel Ön volt a kiváltója a csúnya vitának, legalább most hallgasson.

Rák 06.22. – 07.22. – Rossz

Ismét családi konfliktus. Valakivel mindig csúnyán összeveszik mostanában. Nézzen szembe azzal a ténnyel, hogy egy könnyű kis szerelem könnyen elmúlik. Nem jött el még a nagy választás ideje. Partnere is megelégelte már állandó bizonytalankodásait és nem is számít igazán Önre.

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp 2019. szeptember 27., péntek 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét