Oroszlán 07.23 – 08.23. – Igényes

Ön szeret a figyelem középpontjában állni, minden igyekezete erre irányul. De a reflektorok fényében a legapróbb hiba sem marad rejtve, sőt jóvátehetetlen bűnné válhat a legapróbb vétség. Ön soha nem elégszik meg a szürke eminenciás szerepével, vállalnia kell, hogy minden mozdulatát kíváncsi szemek követik.

Szűz 08.24. – 09.23. – Fennkölt

Ez a nap tele van szépséggel, költészettel. Ezen a csodás szeptemberi napon Petőfi verse jut eszébe, s csak most, hogy ilyen konkrétan megéli az abban leírtakat, érti és szereti meg igazán. Ne is gondoljon ma hétköznapi, prózai dolgokra, teljen ez a nap az idill jegyében. Ehhez természetesen partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében azzal, hogy ma minden kívánságát teljesíti. Ne álljon meg félúton, valóban teljesítse!

Mérleg 09.24 – 10.23. – Felelőtlen

Nem gondolja végig, hogy milyen következményekkel járhat, csak hirtelen megragadja az első lehetőséget, s utólag már bánhatja. próbálja meg átvészelni ezt a napot anélkül, hogy komolyabb döntéseket hozna, vagy bármilyen nagyobb horderejű ügybe keveredne. Majd holnap….

Skorpió 10.24 – 11.22. – Szerencsétlen

Ma semmi nem sikerül, minden rosszul sül el. Nincs az a könnyű feladat, amit jól oldana meg, nincs az a mondat, amit értelmesen elmondana. Ha már így van, nincs mit tennie, a legjobb megoldás az lenne, ha szabadnapot venne ki, s otthon vészelné át ezt a kellemetlen napot. Talán sikerül nagyobb baj nélkül megúsznia!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét