A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ádám névnapjára. A nap 6.13-kor kel és 19.08-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Változatos

Jó napot fogott ki pénzbefektetésekre, üzleti tárgyalásokra, akár szerencsejátékokra is. Játssza meg a szerencseszámait, hátha nyerni fog. Ne várjon belső sugallatokat, mert a hét első napján hajlamos lesz szorongásra, kishitűségre. Borongós hangulata visszatarthatja attól, hogy aláírjon előnyös üzleti szerződéseket, vagy döntsön fontos kérdésekben. Rosszkedvét csak erős akarattal képes leküzdeni.

- Hirdetés -

Bika 04.21. – 05.20. – Érdekes

Arra ébred, hogy döntött: tudja mi a helyes választás, lépéssorozat. Meg is lepődik a dolgon, papír, ceruza félig szívott doboz cigaretta nem kellett a döntéshez. Csak úgy kipattant a fejéből. Amivel énje tudatos fele nem tudott megbirkózni, azt most tálcán kínálja fel a tudattalan. Hallgasson megérzéseire, sejtelmei ma nem bizonyulnak rossz vezetőnek. Biztos kézzel választ szét jót és rosszat, veszélyest és veszélytelent.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kiugró

Semmi sem tudja jobban fájni a boldogtalan és reménytelen szerelemnél. No nem Önről van szó, hiszen majd szétveti a jókedv, hanem valaki másról, aki éppen Ön miatt szenved olyan nagyon. Sajnos, vagy szerencsére mindebből semmit sem vesz észre. Ha mindenáron szeretné megtudni, kiről van szó, tanuljon meg a szemekből olvasni.

Rák 06.22. – 07.22. – Feszített

Beváltatlan, régi ígéretei kísértik ezen a napon. Munkatársai rossz néven veszik, hogy Ön miatt többet kell dolgozniuk, ráadásul a leszidást közösen viselik Önnel. Figyeljen jobban oda, vagy vegyen ki néhány nap szabadságot. Bár az az igazság, hogy nem szép dolog megfutamodni és cserbenhagyni a többieket. A hét végi mozgás jót tett, de hamar abbahagyja a sportos életmódot.

Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. szeptember 9., hétfő 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét