Hisztiparádé! – mely csillagjegyek szeretik az intrikát és a veszekedést?

A hónap, amelyben születtünk befolyásolja a sorsunkat és a jellemünket is. A csillagjegyektől függően mindenkinek más a személyisége, van aki kerüli a veszekedést, míg más egyszerűen nem tud ellenállni neki.

Minden csillagjegynek meg van az erőssége és a gyengesége is, de az asztrológiában nincs nagyon rossz, vagy nagyon jó csillagjegy.

12. Vízöntő

A Vízöntő olyanok mintha egy másik planétáról származnának, egyáltalán nem tudnak beilleszkedni a földi életbe. Amikor meghallgatod amiket egy Vízöntő mesél azt hiszed, hogy az égből pottyant. Mindenki tudja, hogy a Vízöntő nem szeret dolgozni, nem tartja be amit ígér, és nem szeret fontos döntéseket hozni. Rá egyáltalán nem lehet számítani, mert nem tartja be a szavát. Szeret ténferegni, szórakozni, kerüli a komoly dolgokat, de nem szereti az intrikát és a hisztériát.

11. Mérleg

A mérlegnek nehezére esik megsérteni egy másik személyt és nem tudja megvédeni a saját érdekeit sem. Az élete során többször manipulálják, mert nem szereti az intrikát. Ahelyett, hogy impulzívan reagálna valamire ő inkább a harmóniát választja, ezért őt nem halljuk veszekedni sem. Szeret diplomatikusan viselkedni, de a gondolataiban kész lenne tönkretenni mindenkit.

10. Ikrek

Az Ikrek olyanok mint egy nagy gyerek, aki nem akar felnőni és nem akarja komolyan venni az életet. Ők mindig gyerekek maradnak. Szeretnek pletykálni és csak rossz tanácsokat tudnak adni. Az sem érdekli őket, ha más emberek nem hallgatják meg, nekik csak az a fontos, hogy információt cseréljenek. Nem szeretnek idegeskedni, a hiszti nem nekik való. Az Ikreknek egy valamire van szükségük arra, hogy mindig ünnepi hangulat legyen körülöttük.

9. Oroszlán

Az Oroszlán nagyon veszekedős, de csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, ha megsebezik őt. Nem kezd vitába anélkül, hogy indoka lenne rá. Az Oroszlán túlságosan is tiszteli önmagát, a hisztijével meg tudja őrjíteni a körülötte lévőket. Az Oroszlánokat általában szeretik és tisztelik az emberek, ezért nagyobb veszekedésre csak egyszer egy évben számíthatunk tőlük. Amikor egy Oroszlánt folyamatosan dicsérnek, akkor ő a mennyországban érzi magát, a szeretet és a harmónia kíséri az útján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük