Hódmezővásárhelyen tíz nappal ezelőtt Lázár János a térség országgyűlési képviselője megjelent a Városházán és fel is szólalt a képviselő testületi ülésen. A volt miniszter békejobbot nyújtott a februárban függetlenként megválasztott Márki-Zay Péter polgármesternek.

[mnky_ads id=”10551″]

A felek akkor megállapodtak abban,

hogy leülnek egy négyszemközti beszélgetésre. Később pontosították az időpontot, így június 7-én 14 órakor kellett volna találkoznia a két politikusnak. Azonban a nagy találkozás nem jött össze.

[mnky_ads id=”10552″]

A polgármester a Városházán fogadta volna Lázár Jánost, aki azonban Hódmezővásárhely négy csillagos szállodájában foglalt helyet és oda várta Márki-Zay Pétert.

Ügyes volt Lázár húzása, aki egy órányi várakozás után máris feltett a facebookra egy videót, amelyben többször megemlíti, hogy a polgármester szeretett volna beszélni vele, amire ő ma délután kettőre adta meg a lehetőséget. Lázár azt mondja a polgármester általa nem ismert ok miatt nem fogadta el a helyszínt.

Időközben Márki-Zay Péter megjelentetett egy közleményt, amelyből kiderült, hogy a hétfőn leegyeztetett városházi találkozó helyének egy vendéglátóhelyre történő módosítását 21 perccel a megbeszélés előtt a polgármester nem tudta elfogadni.

“Képviselő úr több alkalommal egyértelművé tette miniszterelnöki ambícióit, ezért szeretném figyelmébe ajánlani, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr is betartotta a protokoll szabályait amikor Botka Lászlót a szegedi városházán kereste fel, ahogy az akkor már csak volt miniszterelnök Gyurcsány Ferencet is a vásárhelyi városházán fogadta maga Lázár János és Almási István.”

[mnky_ads id=”10553″]

Márki-Zay Péter: a Stop Soros a civil társadalom ellen szól

A kilövés pillanatnyi állása – Márki-Zay állja a sarat

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét