Kerítésen innen

Azért, hogy jövőre nyitva lehessünk, ahhoz most be kell zárnunk – Újabb hotel mondta be az unalmast….

Azért, hogy jövőre nyitva lehessünk, ahhoz most be kell zárnunk - Újabb hotel mondta be az unalmast....

A megnövekedett energiaárak és a várhatóan kevesebb vendégforgalom miatt öt hónapra bezár a nagyatádi Hotel Solar, írja a sonline.hu. Nem ad hoc döntés született, hiszen a 15 alkalmazottal már két hónappal ezelőtt közölték a hírt.

A túlélés reményében….

A portál megkeresésére Nagyné Huszár Andrea, a hotel vezetője elmondta, a gáz ára a háromszorosára növekedett, ezért számításaik szerint a fűtési időszakban havonta 6 millió forintot kellene fizetniük. Ennyi pénzt azonban nem tudnak kigazdálkodni.

Azért, hogy jövőre nyitva lehessünk, ahhoz most be kell zárnunk. November elsejével húzzuk le a rolót és egészen jövő áprilisig ki sem nyitunk. Csak a kávézó és az iroda üzemel tovább, azért is, hogy a jövő évi foglalásokat fel tudjuk venni

– magyarázta a döntés hátterét. A szállodát 2007 óta üzemeltetik,, de csak a koronavírus-járvány idején fordult elő, hogy ilyen hosszú időre bezártak.

Nem egyedi az eset….

A hét híre, hogy határozatlan időre bezárják a balatonboglári Urányi János Sport és Szabadidő Központ uszodáját augusztus 20-tól, döntött a város képviselő-testülete.

„Tájékoztatjuk önöket, hogy a Balatonboglár Város Önkormányzat képviselő-testületének 2022. augusztus 17-én hozott rendelete értelmében, 2022. augusztus 20-tól az uszoda határozatlan ideig zárva tart! Megértésüket tisztelettel köszönjük!”

a balatonboglári Urányi János Sport és Szabadidő Központ honlapján. Az uszoda bezárása a sportcsarnokot is érinti, de azt csak a fűtési szezonra zárják be, tavasszal újra kinyitják.

“Őket már elveszítettük!”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

About Author

Comments (1)

  1. […] Azért, hogy jövőre nyitva lehessünk, ahhoz most be kell zárnunk – Újabb hotel mondta be … […]

Szólj hozzá!