Sorting by

×

Holdjegy horoszkóp – egy igazi különlegesslg

A hagyományos horoszkóppal ellentétben a holdjegyed – ami nem a Nap, hanem a Hold születésed pillanatában történt állásából számítható ki – nem a külvilágnak mutatott személyiségedet, hanem a hangulatodat, érzéseidet magyarázza. Ismerd meg a holdjegyedet, és tudj meg valami újat magadról!

Ikrek

Fontos számodra, hogy ne csak meghallgassanak, de meg is értsenek, a munkában és a kapcsolataidban egyaránt.

A feladatokban kiteljesedést és örömet keresel, és ha ezt nem találod meg, addig dolgozol tovább, amíg el nem éred- mondja ez a horoszkóp Hajlamos lehetsz egyszerre több vasat is tűzbe tartani az élet minden területén, de csak addig, amíg ki nem találod, hogy melyik az, ami valóban kielégülést és örömet hoz neked.

Skorpió

Nem mindig könnyű veled, mert érzelmes és intuitív vagy, ugyanakkor tudod, hogy a megérzéseid nem hagynak cserben.

Tudod, ha valaki hazudik neked és azzal is tisztában vagy, ha valakinek nem őszinték az érzései. Szereted a kihívásokat, de oda kell figyelned, hogy ezeknek valódi tétje is legyen, és ne a barátaidat üldözd el az állandó versengéssel.

Nyilas

Mindent akarsz, és most azonnal: igényled a szabadságot, de azt is, hogy szerető kapcsolatod legyen.

Fontos, hogy olyan környezetben legyél, ami állandóságot biztosít számodra, ugyanakkor enged fejlődni is téged, nem kötöz le, nem korlátoz. Félsz attól, hogy mások megítélnek, de te is hajlamos vagy ítélkezni mások fölött, és nem tehetsz róla – egyszerűen imádod, amikor igazad van.

Bika

Fontos számodra, hogy senki ne sürgessen, és magad hozd meg a döntéseidet, ugyanakkor hajlamos lehetsz rá, hogy túl sok időt tölts el egy nem működő kapcsolatban, mielőtt belátod, hogy ideje továbblépni.

Szereted a kényelmet és a jólétet, nem szívesen hozol áldozatokat ezen a téren, ugyanakkor a kapcsolatok valódisága és a testiség is kiemelten fontos lehet a számodra. Ám ha egy kapcsolatba valóban “beleállsz”, képes vagy halálodig kitartani. sérülékenységed ellenére kitartó barát vagy.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.