Sorting by

×

Horoszkóp-híradó! – Ez várható érzelmek terén az ősz utolsó havában?

Nem lesz felhőtlenül boldog a november szerelmi téren, ugyanis munkahelyi problémák, szélsőséges érzelmek, váratlanul bekövetkező változások okozhatnak nehézséget a kapcsolatban élőknek, míg a párkeresők leginkább a hónap közepén számíthatnak romantikus pillanatokra. Számodra vajon mit tartogat a november szerelmi téren? A csillagjegyed alapján kiderül a horoszkópodból!

Kos

Elsősorban a munkahelyi feszültségek és problémák miatt nem tudsz lazítani novemberben, ezért azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik most számotokra. Az, hogy megállás nélkül az elmaradt kötelezettségeiden jár az eszed még jobban elmélyíti a köztetek lévő feszültséget. Függetlenül attól, hogy kapcsolatban élsz-e, az lesz a legfontosabb feladatod az ősz utolsó havában, hogy meg kell találnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között. Igyekezz jobban beosztani a rendelkezésedre álló időt novemberben!

Bika

Nagyon sok meghitt, romantikus és szerelmes élményben lehet részed novemberben, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Az ősz utolsó havában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az elmúlt időszak minden nehézsége. Ne engedd, hogy a fáradtság akadályokat gördítsen a szerelmi életed elé novemberben! Ha van párod, akkor próbálj minél több otthoni kikapcsolódásra sort keríteni. Ha párt keresel, akkor november végén lehet szerencséd a szerelemben.

Ikrek

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában nagyon sok lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld az életed, párkapcsolatod legfontosabb kérdéseit. Ugyanakkor fontos, hogy lelassíts az ősz utolsó havában, valamint figyelj az érzéseidre, a belső hangodra és jöjj rá arra, hogy valójába mi az oka a félelmeidnek, bizonytalanságodnak! Novemberben eszedbe juthat néhány felkavaró régi emlék, érzés, de az is lehet, hogy egy érdekes találkozás vár rád egy múltbéli ismerősöddel.

Rák

Fontos változás várható a szerelmi életedben novemberben, aminek időszakában felkavaró érzelmekre, régóta elfojtott, felgyülemlett sérelmek és megbántottságok felszínre törésére számíthatsz. Az ősz utolsó havában minden kitörhet belőled, ami régóta nyomaszt. Ha van párod, és fontos számodra a kapcsolat, akkor itt az ideje a komoly beszélgetésnek. Ha párt keresel, akkor a régi csalódások akadályozhatnak meg novemberben abban, hogy új kapcsolatba kezdj.

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.