Kerítésen innenBulvárCsillagjegyek

Hoppá itt a változás ideje! – 4 csillagjegynek gyökeresen megváltozik az élete, az év utolsó negyedében

csillagjegy

Mérleg

A jegy szülöttei számára nagyon fontos, hogy megtalálják a harmóniát, az egyensúlyt és a békét, mindent megtesznek azért, hogy kerüljék a nézeteltéréseket. Nem szeretnek véleményt mondani különböző dolgokról mert senkit sem akarnak megsérteni. E csillagjegy szülöttei sokat szenvedtek a 2019-es évben és a 2020-as év elején, de a dolgok hamarosan jóra fordulnak. A békesség és a harmónia új energiával fogja feltölteni őket.

Bak

A Bak jegy szülöttei számára a 2022-es év negyedik negyede elhozza a változásokat, meg fogják találni a harmóniát és a boldogságot. E csillagjegy szülöttei általában nem ragaszkodnak hosszú ideig egy személyhez vagy egy helyhez, de ebben az évben olyan fontos változásokon fognak keresztül menni amely ki fogja mozdítani őket ismét a komfortzónájukból. Minden rossz dolog jóvá alakul, ezért e jegy szülöttei örülhetnek ezeknek a tapasztalatoknak. Ki fognak használni minden adandó lehetőséget így boldogok lesznek és maximálisan meg fogják élni az életüket.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(Forrás)

Friss!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author