Kerítésen innenBulvárCsillagjegyek

Hoppá itt a változás ideje! – 4 csillagjegynek gyökeresen megváltozik az élete, az év utolsó negyedében

csillagjegy

A 2022-es év negyedik negyedében négy csillagjegy szülöttei fontos változásokra és olyan tapasztalatokra számíthatnak amelyek az egész életüket megváltoztathatják.

Ikrek

A jegy szülöttei végre ragyoghatnak, mert mostanáig keményen dolgoztak azért, hogy függetlenek legyenek. E csillagjegy szülöttei eddig még nem jutottak el arra a pontra, hogy maximálisan a saját erejükre hagyatkozzanak, de most a dolgok megváltoznak. Végre rájönnek arra, hogy a saját erejükben is bízniuk kell. Nem fognak már másoktól függeni akkor sem, ha nehéz helyzetbe kerülnek, már meg tudják oldani a problémákat egyedül. Ezzel az új energiával csodálatos új tapasztalatokra tesznek szert.

Na és a párkapcsolat

Oroszlán

Az emberek többségének az a véleménye az Oroszlán jegy szülötteiről, hogy ők csordultig tele kell legyenek önbizalommal, ami részben igaz is, de néha ők is ki vannak téve olyan megpróbáltatásoknak mint a bizonytalanság. Mindezek a személyes érzések attól függenek, hogy más emberek mennyire érvényesülnek körülöttük. Az Oroszlán jegy szülöttei szeretnek a figyelem középpontjában lenni és azt is elvárják, hogy elfogadják őket, de az év második felétől mindez megváltozik számukra. Eljutnak arra a pontra, hogy bízzanak magukban, függetlenek és magabiztosak legyenek, pont olyanok mint ahogyan azt a körülöttük lévők elvárják tőlük. A legegyszerűbb 10 perces tészta étel! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom vacsora! Mérleg

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Most járunk félúton kattints a folytatásért!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author