Hoppál nem aprózza el, krumpli helyett laptopokat oszt

A Baranya megyei Szilágy község szépkorúi nagy napra ébredtek, hogy nem csak maga Hoppál Péter fideszes honatya látogatott el hozzájuk szavazatokért kuncsorogni, de a puttonya is tele volt ajándékkal. Olyannal, amire nagy szüksége van a község időseinek!

Tej, tojás, krumpli, laptop 

A jól bevált tej-tojás-krumpli trió nem volt szimpatikus Hoppál képviselőnek, ő mert nagyobbat álmodni. Közpénzünkön laptopot osztogatott a helyi nyugdíjasoknak.

A fejlesztési minisztérium programjában olyan 65 éven felüliek vehettek részt, akik hátrányos helyzetű településeken élnek. Ők nemcsak gépet, hanem informatikai képzést is kapnak, amit közmunkások végeznek majd. A helyiek kitörő örömmel fogadták a megtiszteltetést, bár lehet, hogy nagyobb hasznát vették volna az elspájzolható tartós élelmiszernek, mint a lehetőségnek, hogy ha internethez jutnak és már be is tudják kapcsolni a masinériát, akkor kitágulhat a világ és láthatják, milyen jó is nekik, hogy hátrányos helyzetű kistelepülésen laknak.

A HírTV információja szerint Hoppál Péter újra elindul az önkormányzati választáson a körzetben, de azt mondja, ennek a programnak nincs köze a kampányhoz.

Rosszindulatú híresztelésekkel nem hiszem, hogy foglalkoznom kell .

A közpénzből vásárolt gépek átadóján szívesen vett részt:

“Nagyon sok olyan ügyben sikerült valódi pozitív lobbitevékenységet kifejteni, ami aztán eredményre vezetett. Itt ez a program. Ez szociális alapon, illetve különbözően válogatták ki, kik tudnak első körben részt venni benne, erre vonatkozóan személyes ráhatást nyilán nem tudtak kifejteni az országgyűlési képviselők.”

Kitekintés: nemzeti kormányunk összesen ötezer darab számítógépet vásárolt 1,2 milliárd forintért, és ugyanennyibe kerül az elengedhetetlenül kötődő oktatás is.

A pécsi karácsonyfát Hoppál Péter fideszes képviselő fotói díszítik

Krumpli és szenteltvíz, na meg a lakcímkártya

 

2 hozzászólás

  • 2018.01.28 - 22:18
    Közvetlen hivatkozás

    Az 1,2 milliardot ha elosztom 5 ezerrel, az 240 000 gepenkent. Ennyiert en is szivesen vennek egy laptopot, mert azert mar egesz jot lehet kapni. Nemregiben kerult be a csaladba egy 170 ezerert, jo teljesitmenyu, nagy tarhelyu, vadi uj. Az idos kezdo internetezoknek meg az is tul jo volna. Attol tartok ezzel megint nagyon jol jart valaki.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük