Sorting by

×

Horoszkóp, méghozzá 2021 utolsó hetije! – Szerencsés hét vár az Ikrekre, a Bika kerülje a vitákat, az Ikrek a jó döntése kapujában áll…

Ez is eljött! A mai az utolsó hétfő ebben az évben. Épp, hogy túl vagyunk a karácsonyi ünnepen, még három nap a munkahelyen és máris itt a szilveszter. Még nem tudni, mit enged a vírus és mit nem, de lássuk mindenben a jót! Ezen a héten a horoszkóp szerint lehet készülni pozitív fordulatokra, most bármelyik pillanatban beköszönthet a szerencse. Próbáljunk magunkba szállni, gondoljuk végig mit szúrtunk el és miben hoztunk jó döntést 2020-ban.

Kos

Minden közelgő esemény jegyezzen fel a határidőnaplójába, vagy a számítógépébe, hogy még véletlenül se feledkezhessen meg valamilyen fontos dologról. Most, hogy eléggé időszűkében van, higgye el, ez a legpraktikusabb dolog, amit csak tehet.

Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről.

Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől. Egyensúlyban van a fizikai- és mentális erőnléte, ennek mindig így kéne lennie, ezért fontos, hogy tegyen is érte.

…és hétfőn? Olvasd ezt is!

Ma igazán jó hangulatban ébred, kedves Kos, ami talán nem véletlen. Lehet, hogy az elmúlt napok nyugalma végre kezdi megtenni hatását, s energiakészletei feltöltődni látszanak. Ki tudta használni az ünnep adta pihenési lehetőséget, így most itt az ideje, hogy önmagára is szánjon egy kis figyelmet. Jöhet egy jó könyv, egy forró fürdő és a jól megérdemelt ellazulás.

Bika

Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. Belebonyolódni úgy egy konfliktusba, ha hiányosak az információi nem a legjobb ötlet, hiszen később még problémája származhat belőle. Az a legjobb ha kimarad az ilyen helyzetekből.

Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét.

Ne álljon ki olyan esetekben a saját álláspontja mellett, ha az igencsak megkérdőjelezhető, mert a kollégái később nem fogják önt komolyan venni. Keljen fel korábban és menjen el kocogni, vagy végezzen aerobik gyakorlatokat. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

…és hétfőn? Olvasd ezt is!

Valahol a sok tennivaló és a sok finomság között elfelejtett a pihenésre is időt fordítani, így úgy érezheti, kedves Bika, hogy fáradtabb most, mint az ünnepek elött. Azonban a rengeteg elfogyasztott kalória meghozza hatását, s ma mozdulni sem bír. Végre, bár kényszerből, de elérkezik a várva-várt kikapcsolódás ideje.

Ikrek

Ünnepek alatt sikerülhetett túltenned magad egy régi problémán, és érzed, hogy ez erősebbé fog téged tenni. Eljött az idő felkeresni a régi barátokat – emlékezetes programok várhatnak rád, fontos tanácsokat kaphatsz tőlük.

Szerelmeddel kisimulhatnak a mindennapos gondok, ezen a héten egy hullámhosszon lesztek. Szingliként érdemes nyitottan állni az emberekhez, most megtalálhatod életed szerelmét.

…és hétfőn? Olvasd ezt is!

Sikerült egy kicsit regenerálódnia, s ma új energiákkal vetheti bele magát a ház körüli teendőkbe. Azonban jó hír, hogy nem egyedül kell szembeszállnia a sok munkával, mert mint mindig, most is, bizton számíthat szokásos segítőire, családjára.

Rák

Ha az eddigi időszakban, ünnepek előtt úgy érezted, sok megpróbáltatás ért, most jön egy pozitív hullám. Ezen a héten több meglepetés érhet, mint gondolnád. A kapcsolatotokban rá fogtok jönni, mi okozhatja köztetek a feszültségeket.

Ha most figyeltek egymásra, a jövőben sokkal kevesebbet fogtok veszekedni. Szingliként próbálj minél több időt egyedül tölteni, ezen a héten sokkal jobban megértheted önmagad.

…és hétfőn? Olvasd ezt is!

Kedves Rák, ma úgy érezheti, sok már az otthon ülésből. Szívesen csinálna valami olyan programot, ami egy kicsit megmozgatja. Hívja fel hát bátran barátait, s invitálja őket egy kis sétára, kirándulásra, hiszen az ünnepi étkek, kényelem és ellustulás után biztosan nekik is jól fog esni egy kis felfrissülés.

Kapcsolódó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.