Sorting by

×

6 ötlete egy pörgős bulihoz, ha fergeteges szilvesztert tervezel!

Egy kellemes este kettesben, vagy többesben egy-két finom harapnivaló és egy üveg jóféle bor – jól hangzik, nem igaz? Ha ez a buli pont szilveszter estére esik, gyakran előkerül a kártya, meg egy társasjáték is. Mi a véleményed egy tipikusan ehhez az alkalomhoz illő “rangadóról”? Íme, hat “ivójáték”, amelyek remek szórakozást nyújtanak, és az estét vidám játékeseménnyé varázsolják! Ráadásul a horoszkóp és az “álmos-könyv” szerint mindenkinek javasolt, aki elmúlt 18 éves!

Fontos!

Az ivójátékok szórakoztatóak, fellazítják a hangulatot, és néha biztosítják, hogy jobban megismerjük egymást. Ennek ellenére legyen mindenki óvatos : a játék hevében előfordulhat, hogy túl sokat iszol. Vigyázzatok tehát egymásra. A vidám ivóest legfontosabb feltétele, hogy minden résztvevő jól érezze magát, önként vegyen részt benne és élvezze a játékot. Az ivójátékok szabályai általában meglehetősen egyszerűek, ezeket a játék közben játszó emberek is módosíthatják. Egyszerűen addig játszatok, amíg mindenki élvezi.

Sör ping-pong

Klasszikus ivójáték. Ahogy a bulikon, úgy kettesben is népszerű.

  • Amire szükség van: hosszú asztal, sör, ping-pong labda és söröspoharak-bögrék.
  • A játék menete : felváltva dobjatok egy labdát a melletted álló játékos csészéjére. Ha eltalál egyet, az ellenfélnek meg kell innia. Az a játékos veszített, akinek nincs több bögréje-pohara.

Ki vagyok én?

Ebben a vicces találgatós játékban minden körben megismerheted a másik személy kitalált vagy személyes hőseit, és ügyes kérdésekkel nyerhetsz.

  • Mire van szükséged? Toll és cetlik vagy papír és ragasztószalag
  • A játék menete: minden játékos kap egy darab papírt, és kitalál egy valós vagy kitalált személyt a másik játékosnak, akit felír a papírra. Ezután a másik személy cetlijét a homlokára ragasztja. Most az „igen vagy nem” kérdések váltogatásával kell kitalálnia, hogy melyik név szerepel a homlokon lévő kártyán. Ha egy kérdésre nemmel válaszolnak, akkor inni kell.

…én még soha…

Vicces, meghitt, témája szabadon választott. Attól függően, hogy a kérdések milyen irányba haladnak, a hangulat lehet túláradó, izgalmas vagy akár szexi…

  • Mire van szükséged? Kreativitás és alkohol….
  • Játékmenet: a játékos azt mondja: „Soha nem tettem….” és a mondathoz olyan tevékenységet ad, amit még soha nem csinált. Például: “Soha nem okoztam autóbalesetet.” Ha azonban a másik játékos már megtette, akkor innia kell.

Szórakoztató, mert: ez a játék tökéletes alkalom arra, hogy játékosan megtudd a másik személy összes titkát….

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.