Sorting by

×

Horoszkóp azoknak, akikre különösen izgalmas szilveszteréjszaka vár! – Mindenkinek egy jó tanács + Cserháti Zsuzsa

Minden csillagjegynek meg van a különlegessége, de mégis van olyan köztük, akiben minden megtalálható, a szépség, az intelligencia és a törekvés is. Ők azok akikre most is egy különleges szilveszteriéjszaka vár ígéri a horoszkóp. Ezek a személyek irigylésre méltók, a hölgyek pedig akik ilyen szerencsés csillagjegy alatt születtek egyszerűen fantasztikusak. Jó tanács a többieknek: az évváltó éjjelen igyekezz hozzájuk csapódni, és a Te mulatságod is garantált. 

1.Rák

A Rák jegyében született nő olyan mint egy darab kenyér, kedves és szerény. Jólelkű, szereti az embereket, ő olyan mint egy emberi testbe bújt angyal, sokan szeretnék, ha egy ilyen személy lenne a közelükben. Ő az ideális nő, aki egy különlegesen vidám szilveszter elé néz. Nem mellesleg ez a csillagjegy megértő és nagyon tud szeretni, mind a kettő tulajdonságát kifejtheti ezen az éjjelen.

A horoszkóp jó tanácsa: Ne keverje össze a fellángolást a szerelemmel!

2. Halak

A Halak jegyében született nő aranyos, szép, kedves, nagylelkű. Amikor párkapcsolatban él, akkor romantikus és hűséges, ámbár ezt a tulajdonságát próbára teszi a mostani szilveszteri buli ahol több lesz mint “népszerű”. Jólelkű, ez minden gesztusában megnyilvánul. A Halak csillagjegyben született nő képes mindenét odaadni akkor is, ha neki nem marad semmi. Mindent érdek nélkül tesz, soha nem vár semmit cserébe.

A horoszkóp jó tanácsa: csínján a szilveszteri csábítással!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.