Sorting by

×

Horoszkóp a mérgező kapcsolatban élő, egymást gyilkoló pároknak

Miután eloszlik a rózsaszín köd és ezzel az első, mézes hónapok is véget érnek, minden kapcsolat olyan fázisba érkezik, ahol lesznek viták és sokszor kemény munka lesz, hogy a felek együtt maradjanak. Előfordul, hogy a pár viszonylag hamar belátja, hogy nem működik a dolog, de van, hogy éveket töltenek a komplikált és mérgező kapcsolatban. Hogy ez mitől függ? Lehet, hogy a zodiákusnak is köze van hozzá. Az asztrológia szerint ez az a 12 csillajegy-pár, akiknek várhatóan folyamatos háború lesz a kapcsolatuk- állítja a horoszkóp.

Kos – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, így ez a két jegy is, azonban a Kos kalandvágya és az, hogy fittyet hány a kockázatra, az őrületbe kergeti a Szűz jegy szülötteit. A Kos ráadásul nyers és indulatos, amit a Szűz nem képes tolerálni.

Bika – Skorpió

A Bika érzéki, a Skorpió pedig szenvedélyes, ami a kezdetekben jól illik egymáshoz, azonban előbbi birtokló, utóbbi pedig féltékeny típus, ami nagy összetűzésekhez vezet. Mivel egyikük sem fog engedni, a hálószobán kívül nem lesz működőképes a kapcsolat- állítja a horoszkóp.

Ikrek – Vízöntő

Mindketten intellektuális és szabad szellemű emberek, ebben tökéletesen illenek egymáshoz, azonban az Ikrek simulékonyabb és őszintébb. A Vízöntő nem osztja meg gyakran az érzéseit, amit az Ikrek egyáltalán nem visel jól.

Rák – Halak

Mindkét jegy szülöttei kreatív és érzelemdús személyiségek, akik a művészetben remekül megértik egymást, a párkapcsolatban azonban kihívásokkal küszködnek. A Rák ugyanis mindent a lelkére vesz, amit a könnyedebb beállítottságú Halak nem képes megérteni.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.