Sorting by

×

Elárulja a horoszkóp: ezek 2022-ben a szerencsenapjaid

Még, hogy egyik nap olyan, mint a másik! Ha szeretnéd tudni, hogy 2022-ben mely napokon számíthatsz nagyobb szerencsére, változásra, sikerre, akkor itt az ideje, hogy elővedd a naptárad és már most bekarikázd azt a napot! Lássuk, mit mond a horoszkóp, melyik csillagjegy melyik napon lehet a legszerencsésebb!

Kos:

Február 6. – A Kosok első, igazi szerencsenapja február 6-án lesz, ez különösen a szerelmi életükben jelenthet pozitív változást.

Június 20. – Előléptetés vagy fizetésemelés várható – ma biztos, hogy boldogan jössz el a munkahelyedről!

Szeptember 1. – A siker napja; ha eddig csak egy helyben toporogtál, most átlendülhetsz a holtponton.

December 28. – A két ünnep között lehetőséget kapsz egy kis extra pihenésre, használd ki a szerencséd!

Bika:

Január 1. – Ha újra szeretnéd kezdeni az életed, ha tisztába akarod tenni a dolgaidat, akkor erre az év első szerencsenapja a legjobb alkalom. Ekkor fognak a legjobban támogatni a csillagok.

Január 23. – Egy gazdátlan kisállat kerül az utadba, ha örökbe fogadod, akkor évekre hű társad lesz. Légy bátor!

Június 10. – Egy családtagoddal régóta rosszban vagy, most azonban kibékülhettek. Tedd meg te az első lépést!

November 4. – Játssz valamilyen szerencsejátékot, mert biztosan nyerni fogsz egy kisebb vagyont!

Ikrek:

Június 5. – Igen, elég sokat kell várnod az első szerencsenapodra, de megéri, mert elsikálhatsz egy komoly munkahelyi konfliktust sikálhatsz el.

Augusztus 3. – Egy nagyon rossz dolog után egy nagyon jó dolog fog következni – teljesül az egyik vágyad, amit már régóta dédelgettél magadban.

Október 31. – Remek halloweeni buliba leszel hivatalos, ahol amellett, hogy egy iszonyatosan nagyot partizol, meg is ismerkedhetsz valakivel – persze, csak ha egyedülálló vagy.

December 1. – A decembered azzal indul, hogy jelentős pénzösszeg üti a markodat – vagy egy pénztárcát találsz, vagy jutalmat kapsz, vagy váratlan örökség szakad a nyakadba.

Rák:

Február 11. – Meghívnak egy olyan helyre, ahol nagyon jól fogod magad érezni és rengeteg új ismerősre tehetsz szert. Az egyikük még segíthet is neked a későbbiekben.

Április 4. – Egy komoly problémára találhatsz jó megoldást, így hatalmas kő esik le a szívedről. Az elhatározásod a karrieredre is jó hatással lehet.

Szeptember 12. – Sikerül egy kicsit pihenned, ami mindennél nagyobb jutalmat jelent számodra. Használd ki az időt, amit végre maximálisan magadra fordíthatsz!

December 31. – A szilveszteri buli elég jól sikerül, hiszen olyan emberek vesznek körül, akik nagyon kedvesek számodra.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.