Sorting by

×

Kapaszkodjon! Megjelent az Orbán-válasz arra, hogy miért nem volt rajta maszk, ott, ahol 30 centire volt tőle az erre figyelmeztető tábla

Orbán Viktor “áteszem magam a választási győzelembe”-akciója pátyi állomásán készült vasárnapi videóbeszámolójában egy cukrászdában bőven látótávolságon belülre került egy maszkviselési kötelezettségre buzdító táblával. Ennek -és az általa hozott rendelet- ellenére nem vette fel a száj-orr takarására hivatott kiegészítőt, amiért más esetekben a boltost és a vevőt is bírság illeti.

Nincs itt kérem semmi látnivaló!

Krémest és puncsminyont rendelt magának, hat darab Rákóczi-túróst az unokáknak és a feleségének Orbán Viktor egy pátyi cukrászdában. A miniszterelnök Menczer Tamás külügyi államtitkárral tért be a Caffe Trevi nevű helyre, ahol az édességek fölött – természetesen – hatalmas matrica virít, ami a kötelező maszkviselésre hívja fel a vendégek figyelmét. Nem is csoda, hiszen tart a vészhelyzet, a járvány tombol, egy hét alatt ezerrel nőtt a kórházba kerülők száma, a boltokban továbbra is maszkban kell vásárolnia mindenkinek. Ennek ellenére Orbán Viktor és Menczer Tamás is – mint az a látogatásról készült miniszterelnöki videókból kiderül, amiből kettő is felkerült Orbán Facebook-oldalára – maszk nélkül toppan be a cukrászdába.

…és itt is….

A miniszterelnököt maszkban fogadó személyzet mesélt a családi vállalkozásukról, ott a matrica a kormányfő előtt, aki láthatóan ügyet sem vet rá, vagy – lehetett hinni – egyszerűen nem vette észre a feliratot, vagy csak Menczer Tamással egyetemben elfelejtette előhúzni a maszkját. a Blikk megtudta, szó sem volt egyikről sem, a portál kérdésére a kormányfő sajtőfőnöke “tisztázta” a helyzetet.

Mivel a miniszterelnök helyben fogyasztó vendég volt, rá nem vonatkozott a maszkviselési kötelezettség, csak a személyzetre – tudatta Havasi Bertalan.

A videó ugyan azzal kezdődik, hogy belépnek a helységbe, tehát ott még nem számítottak fogyasztó vendégnek, feltehetően később fogyasztották el a két puncsminyont és a krémest, bár ez a videókon már nem látszik. A miniszterelnök feltehetően Menczer Tamással töltötte egyik napját a múlt héten, korábban ugyanis egy lángosozót is meglátogattak.

A Blikk telefonon érte utol a cukrászdát, hogy a kivételes látogatásról érdeklődjünk,

de hárították megkeresésüket, nem akartak nyilatkozni.

(via Blikk)

 

Kapaszkodjon! Megjelent az Orbán-válasz arra, hogy miért nem volt rajta maszk, ott, ahol 30 centire volt tőle az erre figyelmeztető tábla

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.