Sorting by

×

Ha Orbán ilyen ütemben kampány-eszik, új ruhatárra lesz szüksége!

Orbán Viktor végig ette Dunakeszit, gondolván, ha egy tányérból “cserkózik” a helyiekkel, az szimpátiát szül választott jelölte és a Fidesz iránt. Ám gondoljunk bele, szegény miniszterelnöknek hány város, falu, kerület étkezdéjét kell még végig látogatnia ahhoz, hogy április 3-án azzal a tudattal dőlhessen hátra, hogy mindent megevett a választási sikerért!

Dunakeszin-evés 1.

Csütörtökön Varga Judit igazságügyminiszter Vácott rétesezte szét magát Rétvári Bence választási kampányának sikeressége érdekében, pénteken Orbán Viktor döntött úgy, hogy fenébe a Karmelita-ebéddel, inkább Dunakeszin falna egy jó kis lángost Menczer Tamás győzelméért. Reméljük, -a nap további tárgyalópartnerei érdekében- hogy fokhagymát nem kér rá!

“Fokhagymás vagy sajtos-tejfölös?”

Úgy tűnik, a hasukon keresztül szándékozik megfogni kiszemeltjeit a magyar kormány első embere. Hol van már a jó kis kampánykrumpli, meg a névvel ellátott tojásos doboz? Abból legalább azt készített a ház asszonya, amit akart. Manapság a rétes-lángos kombó dívik, természetesen a kötött-áras lisztből!

Dunakeszin-evés 2.

“Cukormentes, szja-mentes…”

Milyen mázli! Orbán Viktor pont egy olyan cukrászdába kolbászolt be hű idegenvezetője, Menczer Tamás társaságában, aminek tulaja temérdek alkalmazottja tudja igénybe venni az szja-mentességet, sőt 3 gyermeke is van, akik szintén élhetnek a lehetőséggel.

“…Az én mamám szokott csinálni krémest, úgyhogy szerintem én azt kérek….”

-avatta be a jelenlévőket és persze az ott dolgozó szolgálati operatőrnek köszönhetően mindannyiunkat a felcsúti családi süti-szokásba a miniszterelnök.

… csomagoltatott is…!

+ kuriózum!

tette mindezt 30 centrire a kötelező maszkhasználatra figyelmeztető táblától rendelt sütit – maszk nélkül.

Kampány-evések a héten…..

Kapcsolódó

Ha Orbán ilyen ütemben kampány-eszik, új ruhatárra lesz szüksége!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.