Ha Orbán ilyen ütemben kampány-eszik, új ruhatárra lesz szüksége!

Orbán Viktor végig ette Dunakeszit, gondolván, ha egy tányérból „cserkózik” a helyiekkel, az szimpátiát szül választott jelölte és a Fidesz iránt. Ám gondoljunk bele, szegény miniszterelnöknek hány város, falu, kerület étkezdéjét kell még végig látogatnia ahhoz, hogy április 3-án azzal a tudattal dőlhessen hátra, hogy mindent megevett a választási sikerért!

Read more

Varga Judit rétes-cuccán felbuzdulva Orbán Viktor Dunakeszin lángosozott… – Átenni készülnek magukat a választáson?

Csütörtökön Varga Judit igazságügyminiszter Vácott rétesezte szét magát Rétvári Bence választási kampányának sikeressége érdekében, pénteken Orbán Viktor döntött úgy, hogy fenébe a Karmelita-ebéddel, inkább Dunakeszin falna egy jó kis lángost Menczer Tamás győzelméért. Reméljük, -a nap további tárgyalópartnerei érdekében- hogy fokhagymát nem kér rá!

Read more

Halálos lövöldözés Dunakeszin: kivégezte a családját, egy gyerek is áldozatul esett!

A vasárnap éjjel 11-kor kiadott rendőrségi közlemény szerint Dunakeszi, Kisfaludy utcában ma este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Minannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető, még a rendőrök kiérkezése előtt, magával is végzett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást.

Read more

Pin It on Pinterest