Sorting by

×

Heti horoszkóp: hiper-szuper, vagy “csak legyen már vége”-szerű 7 nap vár Rád? Nézz bele!

Február első hetében olyan időszak elé nézünk, -mondja a horoszkóp- amikor legszívesebben az élet minden területén visszavonulót fújnánk… Nézzünk szembe bátran a nehézségekkel, hisz minden csak hozzáállás kérdése! És ne feledje, csak 7 napról van szó….!

Kos

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a társad rokonsága miatt borul ki a bili. De az is előfordulhat, hogy gyermek miatt jöhet létre nehezen kezelhető helyzet. Ugyanakkor, a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Egy barátságért neked kellene többet tenni, ha nem akarod, hogy ez az ismeretség véget érjen.

…addig is vasárnap….

A mai nap valaki, vagy valakik, komolyan megvárakoztathatják, ami igazán dühítő és méltánytalan lehet, ám nem érdemes rögvest emiatt felkapnia a vizet, mihelyt megérkeztek, ugyanis jó oka lehet késedelmüknek. Persze, azért egy röpke értesítés jól esett volna a részükről, így, ha ezt nem tették volna meg, mindenképpen fejezze ki ez irányú nemtetszését. Bárcsak mindenki olyan pedáns és pontos lenne, mint ön, kedves Kos…

Bika

A munkahelyeden egy régi téma kerülhet ismét terítékre. De az is lehet, hogy a felettesed viselkedése előtt döbbenten állsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor jobb lenne ezt most elhalasztani, mert megtörténhet, hogy rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy. A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ezért a kapcsolatért te többet teszel.

…addig is vasárnap….

Egy igazán vidám napnak néz elébe, kedves Bika, s ha még nem tette, úgy ma lehet, hogy megtalálja élete nagy szerelmét is. Felhőtlen öröme annyira ragyogóvá teszi, hogy leendő kedvese könnyedén felfigyel erre a sugárzó személyiségre önben. Munkáját tekintve is sikerekre számíthat, majd a nap végén érheti egy váratlan meglepetés is.

Ikrek

A munkában, megélhetésben olyan helyzet állhat elő, amely miatt úszol a boldogságban. Ezért érdemes most állást változtatni, vagy a felettesednél előállni egy olyan dologgal, amely már egy ideje foglalkoztat. De az is lehet, hogy a változtatás útjára lépsz, és ez a lehető legjobb döntés most. Utazás másként alakulhat, mint ahogy tervezted. Egészségedre jobban ügyelj, banki, biztosítási ügyet most intézz.

…addig is vasárnap….

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élet helyzetéből, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetéből, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezőkből. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Ikrek, hogy elkezd minél több mindenre egyszerűen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az első! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Rák

Még az is lehet, hogy egy szerelmi kapcsolat komolyra fordul. Benne van a pakliban, hogy sorsfordító események történnek, amelyek miatt örömödben akár táncra is perdülsz. Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg van arra, hogy kiderüljenek, és óriási botrány legyen belőlük. Előfordulhat, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra dönt le a lábadról.

…addig is vasárnap….

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Rák, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikből következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítő és egy idő után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

<<< Ez is érdekelhet….>>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.