Sorting by

×

Horoszkóp, egy különleges szakértőtől, Csernus dokitól

Csernus Imrétől -az ország egykor nagyhangú pszichiáterétől- megszokhattuk már, hogy úgy szólván “mindenhez is ért”. visszavonulása óta   például kávézót üzemeltet, miért lenne ez alól  a “mindenhez is alól éppen az ezotéria, a horoszkópállítás a kivétel? A következőkbe az ő vicces ám kegyetlen horoszkópját olvashatod, minden csillagjegynek. Mi nevettünk rajta egy jót, reméljük te sem veszed túl komolyan!

A Kos rendszerint beég

Temperamentumos vagy, aki nagyon tudja, mit akar: bárkin és bármin keresztülgázolsz, hogy elérd a célod. Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Fejjel mész a falnak, viszont nem kell félteni, mert kemény a fejed – már az elemiben is megmondták. Tele vagy szeretetéhséggel, de nem nagyon tudsz szeretni. Számodra az a legfontosabb, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttered; csodálják az emberek a szépségedet, és a baromi nagy arcodat, mert csak ettől leszel boldog. A szerelemben is fontos a számodra, hogy a partnered mindent meg tudjon adni, amire csak szükséged van, és hogy csodáljon téged – egyszerűen buksz a gyengén fejlett személyiségű lábtörlőkre. Hasonlóképp építed fel a karrieredet is: Keményen küzdesz önmagadért, és bármilyen módszert bevetsz a győzelem érdekében – a hivatali ranglétrán felfelé nyalsz, oldalra könyökölsz, lefelé pedig taposol… Egy igazi fa@ vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval…

A Bika igen érdekes földjegy

Kötnek a földhöz érzelmeid, a karrier, az anyagi jólét, ugyanakkor nagyon kreatív vagy mind művészetek, mind vállalkozás terén . Gyakorlatias vagy és kitartó, szokatlan dolgokat művelsz, s ezzel fel is hívod magadra a figyelmet, ami nem biztos, hogy minden esetben szerencsés. Az eredményeidet sokan irigyelik, de persze senki sem hiszi el neked, hogy megdolgoztál értük – noha buldog-természeted van és rengeteget dolgozol, a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs s@ggfej vagy. Viszont legalább legyél büszke az eredményeidre, életviteledre, kreativitásodra. Hirtelen haragú vagy, s beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre: a számodra a világon minden csupán a szemeid előtt lobogó piros rongy. A tökéletességet keresed, épp ezért az érzelmek terén gyakorlatilag állandóan vesztésre állsz. Ha valakit mégis magadhoz méltónak találsz, az többnyire képtelen elviselni téged és hamarosan faképnél hagy. Sokkal pontosabb lett volna ezt a zodiákust a baromról, vagy az ökörről elnevezni, akkor talán ez a horoszkóp is más lenne.

Az Ikrek folyton csak lebeg.

Nagyon intelligens vagy, óriási beleérző és befolyásoló képességgel, szárnyaló fantáziával… ennek révén nagyon jó gondolataid vannak, de ha nem áll melletted valaki, aki meg is valósítja, akkor tovább lépsz és a csodálatos ötleteidnek annyi. Kiváló beszélgető partner vagy, tájékozott az élet minden területén, de mély ismeretekre nem teszel szert semmiben – téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt… Egy olcsójános fattyú vagy. Egyetlen jó tulajdonságod a veled született tehetség arra, hogy a legnagyobb baklövéseidet is képes legyél úgy tálalni, mintha az lenne a világ legpazarabb gondolata, és hogy mindig az a jó és a helyes, amit te csinálsz, vagy gondolsz… Nem, ettől még nem leszel népszerű. Miközben szilárd meggyőződésed, hogy te vagy a főnyeremény, nem vagy szerelmes típus: csak a hódítás érdekel a szerelemben, és ha célt értél, le is lépsz.  Talán ezért is vagy kissé nárcisztikus…

 

A Rák – bár ez biztos meglepő – víz jegy

Kiváló a szervezőkészséged, bár ahhoz már lusta vagy, hogy a kivitelezésben is részt vegyél. Erre valók a munkatársak, vagy a családtagok. Igazi család-centrikus embernek hiszed magad, aki együtt érző és megértő mások problémáival, vagyis egy igazi balfék palimadár. .. A legfontosabbak számodra a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet, meg a többi hasonló szentimentális baromság: te vagy az, aki telebőgi a 100-as papír zsebkendő-csomagot egy-egy szappanoperán, de aki mindeközben se lát, se hall, bármi is történjék körülötte. Nem vagy az a kimondott vezéregyéniség, inkább amolyan ideális beosztott, ezért aztán odahaza, a családon vezeted le az indulataidat és mindig tiéd az utolsó szó. Főleg úgy kerülöd a konfliktus helyzeteket, hogy befogod a füled. Csak halasztgatod a dolgokat, ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és sz@rt sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban… A Rák mindig tartozni akar valakihez: Számodra elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül élj, ezért aztán mindent meg is teszel azért, hogy rátukmáld magad másokra, akár vevők rád, akár nem – szerinted mért épp rólatok nevezték el a világ legnyomorultabb betegségét? Na erre varjál gombot mondja a horoszkópod is.

átver

16 hozzászólás

 • 2022.01.31 - 08:51
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Csernus Doktor!
  Oroszlán vagyok és nem vagyok vezető! Nem is vágyom az ilyen babérokra! Férjnél vagyok 39 éve, ebből látszik, hogy nem vagyok csapodár! Kompromisszumképes vagyok és senki fölött nem uralkodom. Nem egymás fölé, hanem egymás mellé vagyunk rendelve, ez az alapelvem! Nem éltem soha léha életet, jelenleg is dolgozom nyugdíjasként, minden másnap 16 órázom! Soha senkin nem gázoltam át, én békés természetű vagyok. Azért annyit megkérdeznék, honnan veszi a bátorságot, hogy ilyen stílusban nyilatkozzon bármilyen jegyben született emberekről? Azért mert Ön a nagy Csernus Doktor? Szégyellje el magát, és nézzen tükörbe! A lelkének a tükrébe elsősorban! Van mit helyretenni, mivel Ön egy sérült ember, aki embertársaira vetíti ki a vélt vagy valós sérelmeit. Javaslom, forduljon szakemberhez!
  Üdvözlettel
  Virág Ferencné

  Válasz
  • 2022.02.01 - 22:13
   Közvetlen hivatkozás

   Oroszlán vagyok, nem hülye! Maga egy arrogáns, beképzelt pojáca! Kezeltesse magát pszichológussal!

   Válasz
 • 2022.01.31 - 09:25
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Doki !
  Elolvastam három horoszkopot mind a háromban kendőzetlen az igazság.
  Üdv: Erzsébet

  Válasz
  • 2022.02.01 - 10:36
   Közvetlen hivatkozás

   Kedves Csernus doki, te melyik csilkagjegybe “tartozol”? …elég sz@r a személyiséged, a tükör előtt állva ugyan mit látsz, mindenki másba két lábbal tudsz beleszállni, magadhoz vajon mit szólsz?

   Válasz
   • 2022.02.01 - 18:26
    Közvetlen hivatkozás

    Én imádom Csernust, azt amit- és ahogyan képvisel. Teljesen igaz, amit ír. Ne legyünk már álszentek, legalább magával nézzen szembe az ember… 😄

    Válasz
  • 2022.02.02 - 12:26
   Közvetlen hivatkozás

   Üdv. Csernus Doki,

   Rák vagyok, az első férjem vízöntő volt, a második oroszlán, de volt szűz barátom is. De a hal jegyüeké is tetszett. Nagyjából stimmelnek a dolgok, amiket ír. Olvasásakor jól szórakoztam, köszönöm.

   Válasz
 • 2022.01.31 - 18:55
  Közvetlen hivatkozás

  Te vagy a klasszikus, ,,meg nem értett ember ” mindenki más ostoba…szánalmas.
  Reméljük a 4. feleséged kicsit eligazít a csigaházadban, mert ez minden volt csak nem merő jóindulat :-)

  Válasz
 • 2022.01.31 - 20:00
  Közvetlen hivatkozás

  Szóval ön a Halak jegyében született! Elolvastam mit írt önmagáról! Rólam csak annyit mérleg vagyok és nem félek kimondani a véleményem, 26 éve férjnél vagyok!
  Az általánosítás szerintem sohasem jó dolog!

  Válasz
  • 2022.02.01 - 06:31
   Közvetlen hivatkozás

   Rak jegyben szulettem . Sziveskedjen leirni ki vagyok en . Koszonom , es kivanok sikeres munkat .

   Válasz
 • 2022.02.02 - 08:47
  Közvetlen hivatkozás

  XD Bak vagyok.Nagyon jó. Az ifjú éveimre stimmel is. Ma már alábbhagyott a munkamániám és a világ pechjére nem vagyok impo, sőt gyereket is volt pofám csinálni.. (Skorpió Mars) A szűz meg az oroszlán tetszett legjobban. Az valami zseniális.:) De a vízöntő is nagyon állat.

  Válasz
 • 2022.02.02 - 14:49
  Közvetlen hivatkozás

  Kedves Csernusdoki anyja!
  Mi a faszért nem tanította meg a fiának, hogy ne legyen ítélkező?
  Bak vagyok. Vannak barátaim. Most pedig NEM hazudok. Mindegy leszarom, hogy mit mond Csernusdoki.

  Válasz
 • Visszajelzés: Csernus doki 10 parancsolata amitől boldog és sikeres lesz az életed! - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.