Horoszkópod mondja: 2022-ben ez a szerencsehónapod! – Csekkold, mikor érezheted magad mázlistának!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Azt mondod: messze van? Számold újra! Nem szeretnéd tudni, hogy mit hoz a 2022-es év? Szerintem mindenkiben ott bujkál a kíváncsiság kisördöge, van akiben azért, mert most mindennel meg van elégedve és kíváncsi, hogy tartós lesz-e ez a helyzet, vagy azért, mert nincs jó passzban és szívesen megtudná, meddig tart a pech-széria. Bármi is az ok, olvasd a horoszkópod, mit tartogat a jövő év!

Kos – Január

Szerencsére türelmetlen kosként nem kell sokat várnod a szerencsés időszakra, hiszen horoszkópod szerint neked már az új év legelső hónapja igazi csodaidőszakot tartogat. Ezt a Mars bolygónak köszönheted, ami Újév óta jelen van a jegyedben. Nemcsak a munkádban számíthatsz extra jó időszakra, hanem a szerelemben is a túlzott szenvedély fog uralkodni nálad ebben az időszakban.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai napon kényelmetlenül érezheti magát egy szituációban, amit talán az idézhetett elõ, hogy valaki, kissé túl határozottnak és ez által meglehetõsen arrogánsnak érezte fellépését. Lehet, hogy valamelyest igaza van. Talán jót tenne, ha kicsit igyekezne az önben mostanában halmozódott feszültségek ellenére is, néha finomabban bánni az ön körül lévõkkel, mert lehet, hogy önnek természetes a határozottság, ám, sokan, akik érzékenyebbek, azok nagyon megbántódhatnak az ilyesfajta impulzusok által.

Bika – December

Elsőre elég távolinak tűnhet a 2022 decembere, de nem kell csüggedned ettől, hiszen az év többi hónapja is tartogat szuper időszakokat. De decemberben készülj arra, hogy nagyon jó híreket kapsz majd a munkahelyeddel és a pénzügyi helyzeteddel kapcsolatban is. A Vénusz bolygó pedig egy extra lökést is ad majd, hogy mihamarabb teljesülhessenek az álmaid.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

A mai napon a kapcsolatteremtésen lehet a hangsúly, ugyanakkor meglehetõsen érzékenyek is lehetnek a Bika jegy szülöttei különféle szociális jellegû kérdésekkel kapcsolatban. Mielõtt nagyon megviselnék önt a szomorúan tapasztaltak, két dolgot ne feledjen: sohasem késõ segíteni és változtatni! Ha más nem, hát tegye meg ön a kezdõ lépést a helyes irányba!

Ikrek – Augusztus

Az uralkodó bolygód, a Merkúr ebben az időszakban igazán szerencsés napokat tartogat számodra! 2022 nyara pénzügyi biztonságot, sőt növekedést ígér számodra, de még a magánéletedre is forró napokat jósol.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Ma úgy érezheti, mintha minden rátelepedne önre, kedves Ikrek. Ne hagyja, hogy eluralkodjon önön ez az érzés, bár tény, hogy ez néha bizony elkerülhetetlen. Egy jó barátja ma segítséget kérhet öntõl, sõt, támaszként számíthat önre. Segítsen neki, amiben csak tud. Ossza meg vele tapasztalatait és lássa el szíve szerint a legjobb tanácsaival, talán az segíthet…

Rák – Szeptember

Számíts arra, hogy minden eddigi problémád egy csapásra megoldódik. Ez az időszak véget fog vetni az összes aggodalmadnak, így az év hátralevő része már teljes nyugiban zajlik számodra.

+ ajcsi: addig is egy napi “mire számíthatok”!

Bármit is tegyen ma, annyi biztos, hogy elönti önt a szenvedély, kedves Rák! Ha valamikor, hát most ösztönösen ráérez, kit hogyan is érdemes kezelnie környezetében ahhoz, hogy mindenki szó szerint boldog legyen. Használja ki ezt a ritka adottságot és igyekezzen ma minél több jót tenni másokkal. Meglátja majd, önnek is milyen jó érzés lesz segíteni.

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest