Hosszú Katinka remek úszó, mindent megnyert, amit lehetett. Neki aztán egyáltalán nincs szüksége arra, hogy -hacsak nem bensőjéből fakad- árnyékolja fantasztikus teljesítményét.

Akkor miért?

Hosszú kisasszony pont most látta elérkezettnek az időt, hogy közel fél milliós követőszámmal rendelkező közösségi oldalán posztoljon.

- Hirdetés -

“Micsoda kilátás!”

A kommentekből….

“Katinka ezért kár! Ne keverd a sportot a politikával, mert később azzal azonosítanak. Továbbra is a szurkolód vagyok, csak sok, pici, apró tövisekkel. További sok sikert a sport életben!”

“Magyarként bármennyire is büszke vagyok arra amit elértél,ezzel a képpel nagyot csalódtam benned”

“Akik nem az igazi teljesítményedért és önmagadért szeretnek, azok most pocskondiáznak. De hidd el ők csak magukra gondolnak és kevesebben vannak, mint akik felnéznek rád! Hajrá Magyarország, hajrá Katinka!”

“Egy sportoló ne politizáljon…..ez minden sportág halála…Azt hiszem maradok a politika mentes atlétáknál….”

holokauszt

1 hozzászólás

  1. Katinka -tudja-: milyen fent állni a dobogó legfelső fokán-, hallgatni a Himnuszt, és átérezni a -magáért magyarságáért-, országáért- megtett hatalmas munka-: gyümölcsét! Ugyan ezt érezhette, mikor Magyarország miniszterelnökével készítették a -közös- fotót, hiszen Orbán Viktor is -hasonló képen- gondolkodik és tesz a -közös- országukért, meg -természetesen- a miénkéért is! Gratulálok-: mind-kettőnek! Így tovább! Isten áldja-: őket!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét