Hülye kérdés: szeretne az újévben meggazdagodni? – Segítünk, pénzfamustra

Az év végi ünnepkörhöz rengeteg szokás, legenda, olykor babona, “jó tanács” kötődik a lucaszékétől egészen a pénzfa állítás hasznosnak vélt szokásáig.

Kiteljesülés

Sokáig, csak a gazdagok körében terjedt a pénzfa állítás babonája, amely szerint minél magasabb méretű és bankjegyekből álló fát építesz az év végére, annál nagyobb gazdagodás ér a jövő évben. Ez  persze önmagába visszatérő kör, hiszen azt a célt szolgálja, hogy a gazdagok, még gazdagabbak legyenek. Mára viszont egyes országokban ez a szokás elérte a középosztályt is.

Nem a méret a lényeg!

A vonzás törvénye szerint, nagy szerepe van a vágyakozásnak is céljaink elérésében. A pénzfa sem más mint a gazdasági kiegyensúlyozottság-, biztonság- vágy  vizualizációja, tárgyiasult megvalósulása, és mint ilyen nem a méretében, a rajta felhalmozott bankók értékében, hanem az elhatározásunkban, hogy minden lehetőséget megragadunk vágyunk eléréséhez van az ereje. És Csendben bár de azért említsük meg az univerzum esetleges segítségét is.

A természetben is létezik természetesen a pénzfa.

Ajándéknak sem utolsó

Akiket szeretsz, azok is örülnének egy ilyen különleges ajándéknak, építs nekik is, had legyetek közösen a siker bajnokai az elkövetkező évben. Az sem elhanyagolható, hogy a pénzfa ünnepi díszítésnek sem kutya. Egyesek szerint ennek a kultikus tárgynak, sokkal komolyabb a “hatásköre” a gazdaságinál, szerintük az általános szerencse közvetítés ben segít. egy próbát mindenképpen megér.

Boldog karácsonyt és újévet kívánunk! Ne feledje, rajtunk nem múlik.

 

Pin It on Pinterest