Büszke lehet magára a regnáló! Ez ám az országimázs! Iszonyúan keresztény értékeire hangosan büszke hazafi(na) mentében leköpött egy srácot, akinek feltehetően egyetlen bűne volt: fekete bőrűnek született.

Egy Facebookra feltöltött videón tisztán látszik,

ahogyan Budapest belvárosában, a Szent István Bazilikánál egy arra járó idős hölgy(?) leköp egy fekete férfit, aki éppen az utcán álldogált.

Here is a video that got my attention.. As this Gentleman was enjoying the beauty of the city Budapest with his friends later to perform on Stage with Will Smith.. Then comes a woman filled with hate, walks and spat on this guy. Some would say she is crazy but I say she is Disgusting and Racist.. Please, share this video so this woman would be found to never again repeat such and Appologies to this young man.

Gepostet von George Black Cell am Donnerstag, 26. September 2019

A rövid videót George Black Cell, egy Budapesten élő, nigériai származású DJ

töltött fel személyes oldalára, ahol azt írja, az ilyen módon inzultált férfi Will Smith tegnapi, budapesti koncertjén lépett fel a színész-énekes mellett.

Black cell a videóhoz rövid kommentárt is fűzött, amelyben egyértelműen rasszista inzultusként írja le a helyzetet:

„Íme egy videó, amire felfigyeltem. Ahogyan ez az úriember éppen Budapest városának szépségét élvezte a barátaival, hogy azután majd Will Smithszel közösen lépjen fel a színpadon … arra járt egy gyűlölettől hajtott nő, és le is köpte a fickót. Páran talán azt mondanák, hogy csak egy őrült, de én azt mondom, hogy visszataszító és rasszista. Kérlek osszátok meg ezt a videót, hogy ezt a nőt megtaláljuk, és soha többé ne ismételhessen meg ilyen tettet, valamint kérjen elnézést ettől a fiatalembertől.”

A férfi nevét egyébként nem tudni,

és Facebook posztból is csak annyi derült ki, hogy a tegnap esti koncertre érkezett csupán Budapestre.

A kommentelők egyike azonban itt is felhívja a figyelmet arra, az esetet jelenteni kellett volna a rendőrségnek, hiszen szerinte túl sok ilyen eset történik Magyarországon és szűkebben a fővárosban, amely egyszerűen azért sikkad el, mert nem indítanak az ügyben eljárást.

Feltehetően Will Smith, ahogy eddig is tette, ezután is jó szájízzel viszi hírünket, a fenti esettel az élen!

Forrás

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét