Húzz a várból, “CSOK – király”!

Elég volt a nem létező pénz szórásából csak azért, hogy Orbán Viktor monomániájának megfelelően a várban trónolhasson. Ez egy megalomániás politikus árulkodó vágya, amit a környezte szervilis módon szolgál ki a mi pénzünkön. 

Tűnés a várnak még a környékéről is!

Hány milliárdot akar még kivenni az adófizetők zsebéből a Fidesz a miniszterelnök ostoba urizálására? – teszi fel a nagyon is időszerű kérdést az Együtt 

Orbán Viktor és illiberális rezsimje nem bír leállni az ostoba urizálással, és még tovább, 38 milliárdra drágult a leendő Pénzügyminisztérium várbeli épületének felújítása. Itt az ideje, hogy a kormány végre arra költse el az adófizetők pénzét, amire a magyar polgároknak szüksége van, például az egészségügyre és az oktatásra. 

https://youtu.be/Mnntfo53a4g

A várbeli Szentháromság tér 6-os szám alatt nemrég felújított, jó állapotban lévő házat ismét átalakítják, ezúttal a Nemzetgazdasági Minisztérium új épületévé. Eddig azt lehetett hivatalosan tudni, hogy a ház átalakítására 26,7 milliárd forintot költenek plusz 5,4 milliárd forintot az eddig ott működő szervezetek elköltöztetésére. A 444 információi szerint a friss közbeszerzési anyagban azonban már 35-38 milliárd forintos ár szerepel. 

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar embereknek csak a leendő Pénzügyminisztérium felújítására 38 milliárd forintot kell fizetniük, mert Orbán Viktor fölösleges urizálása ezt kívánja. A miniszterelnök Várba költözése már eddig is vérlázítóan sokba került, pedig semmi másra nem szolgál, mint Orbán Viktor megalomán vágyainak kielégítésére.

Szinte csak a matematika nyelvén írható lehány milliárd forintot költött kártékony nyolc éve alatt ócsak presztízsberuházásokra az Orbán-kormány, ennek egyszer véget kell vetni.

Kapcsolódó

Szigetvári Viktor: Orbán 8 éve az értelmetlen háborúk 8 éve volt

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük