Így közlekedj szilveszterkor

Szilveszterkor változik a közösségi közlekedés menetrendje, a vasút, a Volán-társaságok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is rendkívüli menetrendet hirdetett.

Lássuk!

MÁV Szilveszter
Az év utolsó és a jövő év első napján nem változik a személyszállító vonatok forgalmi rendje: december 31-én, szilveszterkor szombati, január 1-jén vasárnapi ütem szerint közlekednek a szerelvények. Az ünnepek alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-csoport az összes rendelkezésére álló üzemképes járművét felhasználja. A helyfoglalások figyelembevételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz pluszkocsikat is kapcsol a vasúttársaság.

BKK Szilveszter

Szilveszter éjjelén lényegesen nagyobb kapacitással, illetve sűrűbben közlekednek az éjszakai járatok. Egész éjjel közlekedik a 4-es és a 6-os villamos, valamint a fogaskerekű. Sűrűbben, vagy nagyobb befogadóképességű buszokkal jár majd a 901-es, a 907-es, a 908-as, a 909-es, a 914-es, a 918-as, a 922-es, a 923-as, a 931-es, a 950-950A, a 956-os, a 973-as, a 979-979A és a 990-es éjszakai járat is.

Volán Szilveszter

December 31-én szabadnapi, majd január elsején ismét munkaszünet napi menetrendnek megfelelően indulnak a járatok.

Szilveszterkor, még az átlagosabbnál is figyelmesebben közlekedjen!

(BKK)

Kapcsolódó

szilveszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük