Így reagált a magyar Shell - Készlethiány persze lehet - Városi Kurír

Sorting by

×

Így reagált a magyar Shell – Készlethiány persze lehet

A Blikkhez eljuttatott közleménye szerint a Shell Hungary Zrt. mindent elkövet a folyamatos üzemanyag-ellátás biztosításáért, ügyfeleinek legmagasabb szintű kiszolgálásáért, valamint a magyarországi állomáshálózatának zavartalan működéséért. A Shell ugyanakkor elismerte, előfordulhatnak átmeneti készlethiányok az elmúlt hónapokban tapasztalt kiemelkedően megnövekedett üzemanyag-kereslet az utóbbi napokban sem csökkent jelentősen, valamint a magyar piacon elérhető véges kapacitások miatt.

Hirdetés

Mindenki kiszolgálnak

112 magyar Shell tankállomás bármelyik kútfejénél tankolhatnak magyar és külföldi rendszámú autók vezetői. A pénztáraknál a magyar forgalmi engedélyt bemutatók az alacsonyabb hatósági áron fizethetik ki az üzemanyagot. A cég 80 benzinkútját úgy állították be, hogy külön kútfejnél tankolhatnak a magyar és külön a külföldi autósok, a külföldi forgalmi engedéllyel rendelkező vásárlók, akik készpénzzel vagy bankkártyával fizetve piaci árat fizetnek az üzemanyagért. Ennek csak a készpénzes és bankkártyás fizetéseknél van jelentősége, azok a külföldiek, akik Shell üzemanyagkártyával és külföldi forgalmi engedéllyel rendelkeznek minden kútoszlopot használhatnak a kétféle kiszolgálási rendszerre beállított állomásokon is.

A Blikk információi szerint a Shell a megfelelő tájékoztató táblákkal és jelzésekkel látta el ezeket a töltőállomásokat illetve kútfejeket. Emellett a töltőállomsok személyzete figyel arra, hogy senkit ne érjen kár, illetve ne juthasson jogtalanul előnyhöz.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.