A benzin-para vámszedői – Nem, ezúttal nem a regnáló kormány…..

A benzinpánikot és az emberi hiszékenységet kihasználó csalás terjed a Facebookon: a napokban sokan futhattak össze a Mol nevével visszaélő hirdetéssel, amelyet egy kamu közösségi profil működtet. A hirdetésben még a kommentek is hamisítványok, senki ne dőljön be, ha találkozik vele! – szúrta ki a Blikk.

Vajon a mentőszolgálat MOL kártyája engedélyezi a prémium üzemanyag tankolását, mert alapból az olcsóbb üzemanyagra van beállítva?

Hétfőn délelőtt tankolni próbáltam, gondolom nem voltam egyedül ezzel a kisérlettel. A Szent István körúton és környékén volt dolgom, így a Váci úton haladtam kútról kútra, de benzint nem csak ársapkás áron, de a kormány szerint valóson sem sikerült vennem, ugyanis nem volt.

Mol ügyvezető: mindenki csak annyit tankoljon, amennyire szüksége van!

Nem halaszthatják tovább a Mol Dunai Finomítójának tervezett karbantartását, melyet eddig a hatósági ár bevezetése miatt késleltettek – mondta el Ratatics Péter, a Mol hazai operatív működésért felelől ügyvezető igazgatója az Indexnek adott interjúban.

Blikk: új trükközésre bukkantunk a benzinkutakon! – A regnáló nem hagyja veszni a „magyar fifikát”

Olyan már volt, hogy egy benzinkutas tacepaon kérte a nála tankolni kívánókat, hogy ne tegyék ezt, vagy, ha muszáj, csak annyit tankoljanak, amennyivel eljutnak a következő benzinkúthoz, de az alábbi olvasói levélben szereplő trükkel eddig még nem találkoztunk. Hiába, a magyar leleményes nép, de akár jóra is fordítódhatna ez a képesség, nem?