II. Debreceni Jótékonysági Pizzaparty

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe. Sajnos sok embertársunk számára az ünnep is csak egy nap a sok közül, amikor örülnek, ha enni tud a család. A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete a már hagyományos karácsony másnapi ebédosztás mellett, a tavalyi évhez hasonlóan idén is meghív, műsorral egybekötött jótékonysági pizzapartyra több száz nehéz sorsú debreceni kisiskolást, óvodást.

December 19.-én, 15.00-órára várjuk kis vendégeinket, Debrecenben,

a Hotel Aranybika Hajós Alfréd termében. Szeretnénk, ha idén is tudnánk vidéken legalább egy ünnepséget szervezni. Ez a rendelkezésünkre álló anyagiaktól függ. Tavaly a debreceniek mellett a bagaméri óvodásoknak sikerült boldogságot és mosolyt varázsolni az arcukra.

Ezért ahhoz, hogy a gyermekeket vendégül láthassuk,

adományok összegyűjtésére van szükség. Felhívással fordulunk minden jóérzésű felebarátunkhoz, hogy ki-ki tehetsége szerint anyagilag is járuljon hozzá ehhez a nemes ügyhöz. A pénzbeli támogatás mellett természetesen örülnénk szaloncukornak, bejglinek, gyümölcsnek, üdítőnek, gyermekkönyveknek, játékoknak, minden felajánlásnak, ami gazdagíthatja az ünnepet.

Örömmel vesszük,

ha Debrecen művészeti csoportjai, művészei fellépést vállalnak az eseményen. Elsősorban alkalomhoz illő zenei műsorra gondolunk, de mindenre nyitottak vagyunk. Szeretnénk, ha a nehéz sorsú gyerekek felszabadultan, csillogó szemmel és örömmel töltenének velünk pár órát. Tavaly úgy köszöntünk el tőlük, idén újra találkozunk.

Kérjük a Debrecen megyei jogú városban működő vállalkozásokat is, pénzadományukkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy több száz kisgyermek számára emlékezetessé tudjuk tenni 2019 karácsonyát.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez,

hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405. Mobil: 20 460 32 53 vagy 30 9841 963 / mobilon a hét bármely napján elérhetőek vagyunk./

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 . A közleménybe kérjük beírni: pizzaparty 2019

A támogatásokról a rendezvény közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatást adunk. A facebook oldalunk itt érhető el >>

Az esemény végén a tavalyi évhez hasonlóan minden elköltött forintról nyilvánosan elszámolunk

Az egyesületünk tagjai számára meghatározóak Ferenc pápa gondolatai:

“A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik.”

Meggyőződésünk, hogy egy jó és nemes ügyben kérjük a magyar emberek támogatását. Hisszük, hogy közösen, karácsony előtt pár nappal, több száz gyermeknek segíthetünk abban, ők is érezzék –ha csak pár órára is- a szeretet melegségét, emberségét.

Tukoráné Kádár Ibolya
az egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest