Ilyen vagy! - Horoszkóp csak nőknek - Városi Kurír

Sorting by

×

Ilyen vagy! – Horoszkóp csak nőknek

Oroszlán

Erős személyiség, valódi vezető. Gondolkodó típus, mindent jól átgondol, mielőtt cselekedne. Mivel vezető egyéniség, ha kitartóan dolgozik, nagy sikereket érhet el. Nagyon szorgalmas vagy, a munka számodra nem jelent terhet, örömmel vágsz neki az új feladatoknak.

Hirdetés

Szűz

Szeret tervezgetni, mindent alaposan megfontol, mielőtt cselekedne. Nagyon elragadó és kedves személyiség. Nagyon udvarias, ezért a munkája területén nagy sikereket érhet el. Ő az a személy, aki a munkájáért mindent megtesz, ha a karrierje megköveteli, azt sem bánja, ha még hétvégén sem tud pihenni.

Mérleg

Nagyon kommunikatív, mindenről meg van a véleménye. Nem lehet mellette unatkozni, mert mindig van egy jó története, amivel szórakoztatja a környezetét. Öntörvényű, így általában a fontos dolgokat el sem mondja másoknak, inkább egyedül hoz döntéseket. Állítja a horoszkóp.

Skorpió

Minden helyzetet képes megoldani, a folyamatos töprengésének köszönhetően. Türelmes és nyugodt személyiség. Folyamatosan azon fáradozik, hogy gazdag életet teremtsen magának. Az anyagi függetlenséget nagyon fontosnak tartja.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.