Ilyet még nem nemiéltél! Olvasd az ősi rovar-horoszkópod – mert bizony ilyen is van!

Sokatpróbált horoszkóp-fogyasztók, itt az ideje, hogy egy csésze kávéval a kézben keressetek egy kényelmes fotelt és beleolvassatok a rovar-horoszkópba! Miután kihitetlenkedted magad, nézd meg, hogy az ismert jegyed melyik szárnyasnak felel meg és fedezd fel az amúgy ősi, de neked lehet, hogy teljesen új dimenziót!

Pillangó – Vízöntő

Különleges tulajdonságokkal rendelkezel, a pillangók mindig vidámak, és vonzóak. Az élet minden pillanatát élvezed, pozitív energiát árasztasz magadból. Nagyon barátságos vagy, de ha valaki megsért, gyorsan visszavonulsz, és nem könnyen békülsz ki.

Poszméh – Halak

Eléggé lusta vagy, és ahelyett, hogy cselekednél, inkább sajnáltatod magad. Álmodozó, érzékeny, és nagylelkű vagy. A környezeted nagyon egyedinek lát. Nagyon szívesen segítesz bárkinek, főleg lelkileg tudsz támogatást nyújtani.

Éjjeli lepke – Kos

Lelkes, bátor, független, kiváló vezető vagy. Mindig megmondja, amit gondol, túláradó őszinteség jellemzi. Néha szeszélyes, önző, és arrogáns vagy.

Szarvasbogár – Bika

Kissé lassú vagy, nem kapkodod el a dolgokat, de szeretsz mindent az ellenőrzésed alatt tartani. Túl sok időt töltesz el a tervezéssel, ezzel ellentétben viszont nem cselekszel eleget. Ragaszkodó, hűséges, makacs, és birtokló személyiség vagy.

<<< Még egyet? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse