Indul a „mélymagyar” tarha

A Mi Hazánk Mozgalom nevében Toroczkai László kedd délután sajtótájékoztatott arról, hogy majd augusztus 20-án bemutat egy dokumentumot. Az izgalom a tetőfokára hágott!

Ha nem is most, de jönnek….

Társadalmi vita indult a Mi Hazánk Mozgalom alapító nyilatkozatáról; a dokumentumot a szervezet augusztus 20-i rendezvényén mutatják be – hangzott el a bejegyzés alatt álló párt vezetőinek keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Célok

Toroczkai László elnök céljuknak nevezte, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt a húsz feltetti kérdésről, így segítve a válaszkeresést a valódi társadalmi problémákra. Megnéztük az említett honlapot, de a kérdések ott sem találhatók, mindössze ennyi:

Úgy tűnik, kicsit elsiették a bejelentést!

Az MTI-hez eljuttatott anyag mazsoláz kicsit a témákban, íme:

A Jobbikból kivált politikusok által alapított párt egyebek mellett arról kérdezi az embereket, szeretnék-e, hogy új alaptörvény lépjen “az egypárti alkotmány” helyébe, népszavazás döntsön az ország uniós tagságáról, vezessenek be egy-két hónapos sorkatonai alapkiképzést, a “politikusbűnözőket” dupla büntetéssel, vagyonelkobzással sújtsák, a mentelmi jog pedig szűnjön meg.

Szintén kikérik a lakosság véleményét a milliárdosok vagyonadójának bevezetéséről, arról, hogy legyenek-e halálbüntetéssel sújthatók a legvédtelenebbek sérelmére elkövetetett életellenes cselekmények, továbbá horvát mintára pedig tegyék-e semmissé a devizahiteleket.

Szintén állást lehet foglalni

“minden értelmetlen cigányügyi program” finanszírozásának leállításáról, az ügynöklisták nyilvánosságáról, a helyi tömegközlekedés ingyenessé tételéről, az újabb parkolóhelyek építésének szükségességéről éppúgy, mint arról, hogy javítsák-e többletforrásokkal a kistelepülések népességmegtartó képességét.

Az egyik felvetés szerint értelmes és jobban fizetett közmunkára volna szükség, egy másik szerint köteleznék a pártokat választási programot készíteni és vállalni a miniszterelnök-jelölti vitát, de az is a kérdések között szerepel, hogy korlátozzák-e az egészségügy “potyautasainak” ellátását és a “bemondásra” végzett abortuszokat.

Felvetés vonatkozik az oktatási szegregáció engedélyezésére éppúgy, mint arra, hogy a választójogból zárják ki az analfabétákat, a gyermekvállalás és -nevelés számítson bele a nyugdíjba, ahogy arra is, hogy készüljenek a magyar történelem dicső időszakait bemutató, nagy költségvetésű filmek.

Mindenhez pénz kell! Indul a tarha…

Nem lesz egyszerű! Ne felejtsük el, mekkora beharangozással indultak, amikor megkapták az Újszínház lehetőségét! Azt gondolták, híveik eltartják majd a színházat, de nagy volt a koppanás estéről estére az foghíjas nézőtér láttán. Ha pár ezer forintot nem szántak a “szent célérdekében”, miből gondolják most a bejegyzés alatt lévő párt vezetői, hogy mélyen benyúlnak a zsebükbe a hívek?

A Mi Hazánk bírósági bejegyzéséig az alábbi számlaszámon gyűjtjük a rendezvény megszervezéséhez szükséges adományokat:……

Halkan kérdezem, ha nem jön össze a zsé, ki fogja fedezni az egész napos “ereszd el a hajamat”?

Mindenesetre Novák előd közösségi oldalán bizakodó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük