Sorting by

×

Most érkezett a 14. hét horoszkópja – Most mindenki körül felkavarodik az állóvíz!

Új hét, új kihívások, új megoldások. Ez ugyan minden hétkezdésre elmondható, de április első hete extra erőt, fifikát, gondolkodást, problémamegoldást igényel a legtöbb jegy szülöttétől. A heti horoszkópból megtudhatod, rád milyen kihívás vár.

Kos

A jelenlegi bolygóállás elég negatív érzéseket hozhat elő belőled, de ezektől nem szabad megijedned. A héten sokszor ingadozhat a hangulatod, amit kezelned kell. Féltékenység, vagy valamilyen elfojtott bűntudat is eluralkodhat benned. Mindenképpen át kell ezt billentened pozitív irányba. Mutasd meg a párodnak, milyen szenvedélyes tudsz lenni, vagy a barátaidnak, hogy milyen felszabadult. Az is a legjobb, ha jó kedélyű emberekkel veszed körbe magad a héten.

…de addig is a vasárnapra várhatókról….

Amennyiben szingli, kedves Kos, ma valaki igencsak nagy érdeklődést mutathat ön iránt, s, ha hagyja magát, még az is lehetséges, hogy este nem egyedül bújik majd ágyba, azonban, mielőtt beadná a derekát, mindenképpen tegyen fel egy kérdést: vajon hova ez a nagy sietség?

Bika

Már a hét elején előjöhet belőled a kellő lendület, hogy mindent a helyes irányba tudj terelni. Ne vitázz a környezeteddel, inkább köss kompromisszumokat. Csak az ésszerű célokat kergesd, mert a többi feleslegesen fogja rabolni az energiáidat. Mindenképpen kommunikálj többet, és igyekezz kiszabadulni a négy fal közül. Ha csak teheted, tartózkodj a szabadban a héten.

…de addig is a vasárnapra várhatókról….

Bár minden nappal, egyre közelebb és közelebb kerülhet egy szerelmi céljához, mégis ma úgy érezheti, kedves Bika, mintha csak vánszorogna ez a dolog. Még ha nem is könnyű, próbáljon meg még egy kis türelemmel lenni, s megvárni, amíg beérnek az eddigi erőfeszítések gyümölcsei, aztán majd meglátja, mennyi van még a célig.

Ikrek

Úgy érzed kicsattansz az energiától. Végre fel tudtál töltődni, de ez nem is baj, mert lesz bőven teendőd a héten. Rendszerezd is magadban, miket szeretnél elérni, ne maradjon ki semmi. Most ellentétesen tudsz kikapcsolódni: ha szellemi tevékenységet folytatsz, akkor aktív pihenést kellene választanod, ha fizikait, akkor pedig valami kreatív szellemi tevékenységben merülj el utána.

…de addig is a vasárnapra várhatókról….

Meglehetős nyugalommal kezdődhet a napja, kedves Ikrek, ám ezt hamar megzavarhatja egy váratlan, mégis igencsak csábító ajánlat, amiról tudja, hogy nem lenne bölcs dolog elfogadni, mégsem bír rá nemet mondani. Csak aztán nehogy később megbánja határozatlanságát!

Rák

Elég sok csillagjegy sértődékeny hangulatba kerülhet ezen a héten. Igazi veszély és te is közéjük tartozol. Magadra veheted a legártalmatlanabb megjegyzést is. Nehéz feladatod lesz. Először is az elfojtás helyet muszáj vagy hangot adni az érzelmeidnek, különben beleőrülsz. Közben ügyelned kell rá, hogy a zaklatottságod miatt ne mondj olyat, amit később megbánhatsz. Ne menekülj, csak figyelj oda erre.

…de addig is a vasárnapra várhatókról….

Ma egy meglehetősen kínos beszélgetésre kerülhet sor, mely ugyanakkor, rendkívül sokat segíthet a jelenlegi kapcsolat dinamikájának helyreállításában. Ehhez azonban meglehet, hogy nem csak, hogy mindkettőjüknek engednie kell, de meglehet, hogy kijjebb kelhet tolni a határokat is a kelleténél! Nehéz nap lehet tehát a ma, legalábbis szerelmi téren, kedves Rák.

<<< Nem ezt kerested? Kattints egy másikért! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.