Sorting by

×

7 csillagjegy, akikben ott mocorog az X-faktor” – Ők azok, akik hírnévre születtek!

Híressé válni lehet véletlenül, hosszú évek kemény tervezőmunkájának és építkezésének eredményeképpen, ám bárhogy is történjen, a hírnév mindig vonzó és varázslatos. Az is tény, hogy nem való mindenkinek az ismertség. Melyik csillagjegyek azok, akiknek jól áll a hírnév, és a leginkább lubickolnak benne?

Vannak bizonyos karakterjegyek, melyek a figyelem középpontjába repítik az embert, ahonnan már csak egy lépés a hírnév kapuja. Természetesen nem csak ők tehetnek szert hatalmas ismertségre, de bizonyos csillagjegyek nagyobb eséllyel válnak híressé.

1. Oroszlán

Mindannyian tudjuk, hogy az Oroszlánok keresik a hírnevet, ám az nem ennyire köztudott, hogy a csillagjegy szülöttei nem csak áhítoznak a figyelemre és a reflektorfényre, hanem ha egyszer megszerezték, nagyon jók a hírnév megtartásában is, hiszen képesek folyamatosan szállítani azokat a híreket saját magukkal kapcsolatban, amik ébren tartják irántuk az érdeklődést. Ez jelentős erőfeszítést és sok munkát igényel, így meg is érdemlik a sikert, hiszen természetüknél fogva igyekeznek megadni az embereknek, amit akarnak.

Nem kaphatod meg mindig, amit akarsz, mondta Mick Jagger, egy jól ismert Oroszlán, ám ha elég keményen próbálkozol, megkaphatod, amire szükséged van.

Szombaton erre számíts….

Rendkívüli makacsság jellemezheti ma, kedves Oroszlán, amin sokan fennakadhatnak, de ennek ellenére is meglehet, hogy hajthatatlan marad, ám csak akkor legyen ennyire rendíthetetlen, ha biztos benne, hogy tényleg a jót képviseli. Ha azonban kicsit is azt érezné, hogy elmélete kikezdhető ebből a szempontból, lágyuljon meg a szíve, s az ellenvéleményeket meghallgatva, lazítson kicsit az álláspontján.

2. Nyilas

Az Oroszlánokhoz hasonlóan a Nyilasok is könnyen magukra irányítják a figyelmet, és kihasználják az előnyeit. Nem félnek attól, hogy a középpontba kerülnek, és bár nem viselik a legjobban, ha elutasítják őket, annyira nagy az önbizalmuk, hogy el se tudják képzelni, hogy velük ilyen előfordulhat, így megragadnak minden alkalmat, hogy hírnévre tegyenek szert.

A híres Nyilas jegyű énekes, Frank Sinatra nem is törődhetett volna kevésbé azzal, mások mit gondolnak róla, mivel egyszerűen boldog volt, ha énekelhetett. “Úgy csináltam, ahogy jó nekem” – mondta.

Szombaton erre számíts….

A mai napon, kedves Nyilas, egy meglehetősen éles kanyart kellhet vennie ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgok, s ez a hirtelen váltás arra késztetheti, hogy akár a legfontosabb pillanatokban is improvizáljon, mivel azonban, csavaros eszének köszönhetően, önnek remekül megy az ilyesmi, mégis, egy rendkívül eredményes napra számíthat!

3. Kos

A Nyilas mellett a Kos a másik tűz jegy, amely elég kiegyensúlyozott és erős ahhoz, hogy sikeres és híres legyen. A csillagjegy szülöttei igazi harcosok, irányítók, így ők nem olyasféle könnyű hírnévre vágynak, amit a közösségi oldalak adhatnak.

A híres Kosokat hatalommal járó pozíciókban és a politikában kell keresnünk, ilyen például Nancy Pelosi, az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának képviselőházi elnöke.

Szombaton erre számíts….

Ma egy váratlan fordulat következhet be életében, esetleg nagy meglepetés érheti, melynek kapcsán olyan új ismeretekhez juthat, melyek sok mindent megváltoztathatnak eddigi gondolkodásmódjában. Legyen rugalmas, kedves Kos, ahogy mindig is és hozza ki a legjobbat a dologból!

<<< Olvasnál még? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.