Breaking News: Dobrev Klára árnyékkormányt alakít!

Gyurcsány Ferenc DK-elnök napokon belül árnyékkormányt alakít felesége, Dobrev Klára vezetésével – értesült a Magyar Nemzet, azóta megtörtént a hivatalos bejelentés is.

Természetesen a péntek délelőtt megjelent írás megállapítását máris harsogja az M1 Híradója

A Magyar Nemzet információi szerint a volt kormányfő gyakorlatilag ezt készítette elő az utóbbi időszakban a Facebookon közzétett posztjaival.

Mint köztudott, hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire. Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt.

A rendszer lebontásával összefüggésben közölte, ellenzékinek lenni hazafias kötelesség, a rosszul működő rendszert lebontani hazafias tett. Botrányos módon emlékezett a 2006-os eseményekre is, ma reggel pedig jelezte:

“Szóltam készülünk, szólok: felkészültünk.”

Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Molnár Csaba, a DK alelnöke, hogy pártja nem vár tovább, Dobrev Klára vezetésével árnyékkormányt alakítanak, hogy megmutassák, van alternatívája Orbánnak.

Molnár az online sajtótájékoztatón arról beszélt: a miniszterelnök hazudott a magyaroknak a választás előtt, majd április után az elmúlt évtizedek legfájdalmasabb megszorítócsomagját vetette ki.

„Orbán miatt van megélhetési válság Magyarországon” – jelentette ki Molnár Csaba, és hozzátette: amíg Orbán marad, marad a válság is.

„Ma a kormány távozása az első számú feltétele annak, hogy véget vessünk ennek a megélhetési válságnak.”

Ilyen helyzetben az ellenzéknek morális és politikai kötelessége a DK politikusa szerint, hogy megmutassa, van kiút a válságból és van alternatíva. Mivel a DK-nak van a legnagyobb támogatottsága és legnagyobb frakciója ellenzéki oldalon, Molnár szerint nagyobb a felelősége is. Ezért készültek egész nyáron az előttük álló feladatokra.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás: Telex.hu

Kínyó Norbert

hegesztő