Sorting by

×

Itt van a márciusi pénzhoroszkóp!

Márciusban hivatalosan is beköszönt a tavasz, felélednek az új remények, tele vagyunk tervekkel, és tettre készen szervezzük a napjainkat. Ahhoz, hogy új terveinket valóra tudjuk váltani, pénzre is szükségünk lesz. Az alábbiakban a horoszkóp megmutatja, hogy mit hoz a tavasz számunkra anyagiak szempontjából.

Kos

Az érzelmi életedben kisebb változások várhatnak rád. Számos új lehetőség nyílik meg előtted, éppen ezért nagyon jól jön az a kisebb pénzösszeg, amire ebben a hónapban számíthatsz.

Bika

Ebben a hónapban a horoszkóp szerint, keményen fogsz dolgozni, de nem kell emiatt rosszul érezd magad, hiszen még akár dupla bevételre is szert tehetsz. Nyugodtan betervezhetsz egy kellemes wellnesshétvégét, jutalmazd meg magad a sok munkáért.

Ikrek

Ha eddig úgy érezted, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok, ne izgulj, nem kell hitelhez folyamodnod. Ebben a hónapban egy olyan bevételre számíthatsz, amely minden gondod megoldja.

Rák

Márciusban kissé zavarosak lesznek a pénzügyeid. Nem fog túl fényesen alakulni a dolog, még akkor sem, ha mindent megteszel, hogy kihúzd magad a bajból, mondja a horoszkóp.

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.