Egy jobbikos informátor szerint titkos együttműködés van a Fidesz és a Jobbik között

A néppártosodás és a konszolidáltabb kommunikáció alapfeltétele volt a Jobbik kormánypárttal való együttműködésének. Csak egy igen szűk kör van beavatva. Az is lehet persze, hogy ez az egész csak provokációs álhír és semmi valós alapja nincs.

Csak egy szűk kör van beavatva

Valami titkos megállapodás lehet pártom és a Fidesz között. Mióta, azt pontosan nem tudom- mondta Joja az informátor, aki benne van a jóságban, a legszűkebb körben. Szerinte már azóta megy ez a műsor, hogy Elődöt kipaterolták a vezetésből, mert feleségével, Dórával sokkal könnyebb volt megoldani a cukiságot, mint vele. A néppártosodás és a konszolidáltabb kommunikáció alapfeltétele volt a kormánypárttal való együttműködésnek. Csak egy igen szűk kör van beavatva.

A cél az áprilisi győzelem, és koalíció. Ezt mindenáron el akarják érni. A két párt vezetése ezért megjátssza kommunikációban az egymás elleniséget, de csak úgy, annyira, hogy az még beleférjen a majdani együttlétbe. Ez részletesen ki van dolgozva. A két párt vezetője egymásnak eshet amennyire csak képesek, de az irányvonalakat csak demagóg szlogenekkel különböztetik meg a tagok, ennek megfelelően kell irányítani őket. A jelöltállításnál senki sem léphet vissza, csak ha elengedhetetlen a konspiráció fenntartása miatt. Ez is kell az áprilisi győzelemhez.

A B terv

Joja szerint B terv is van arra az esetre, ha a választáson vereséget szenvednének. Akkor készítenék fel az ásotthalmiakat, meg a kopaszokat egy gyorstalpalón arra, hogy mi a teendőjük. De úgy gondolják, hogy erre nem kerül sor, mert már a választást magát is – a határon túli szavazatokkal – úgy tudják majd befolyásolni, a Habony és Kubatov páros tervei alapján, hogy a győzelem biztos legyen. Hogy ez pontosan mit tartalmaz, azt nem tudja. De belefér sok minden. Rendkívüli események, szükségállapot, titkos műveleti történések, választások felfüggesztése.

Meg kell vezetni a választókat azzal, még a hátralévő kis időben is, hogy a Jobbik kérlelhetetlen, ádáz ellensége a Fidesznek. A kommunikáció minden szintjét erre kell felhasználni a médiában éppúgy, mint a facebookos csatornákon. Ennek irányítását a beavatottak munkamegosztásban végzik. Hogy a Fidesz részéről, kik azok, azt nem tudni. Mint, ahogyan azt sem, hogy a két párt hogyan és miképpen tartja ezen a téren a kapcsolatot. Egymásra utaltságuk lényege, hogy a bal-liberális visszarendeződést mindenféleképpen elkerüljék áprilisban! Aktivisták ezreit vetették be mindkét oldalon, de, hogy pontosan milyen eligazítást kaptak, azt nem tudni.

Ez az egész nem más, mint kitaláció

Az informátor Joja szerint az is lehet, hogy ez az egész csak provokációs álhír és semmi valós alapja nincs. Ezért a történet valóság tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. Hangsúlyozza az egész hipotézis jellegét és kéri, hogy a vonatkozó törvényeknek megfelelően személye maradjon ismeretlen!

Mit ne mondjak. Eléggé hihetetlen ez a tálalt, vagy inkább kitalált történet. Nagy butaság, sőt marhaság ez a valóságtól elrugaszkodott, képzelt feltevés. De mégis érdemes közreadni tanulságul, ezekben a napokban a sok lökött kampánytörténés között talán helyet érdemel ez is, ha nem éppen az élbolyban. Akkor is, ha az egész nem más, mint kitaláció!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük