Micsoda szerencse! Pont akkor volt egy MTI fotós abban a lakásban, ahová a postás – aki kétszer csenget – kézbesítette az ünneplőbe öltözött hölgynek Orbán ajándékutalványait. Hiába, a fiúknak csak születniük volt nehéz!

Mennyből a postás!

A felvezető szinte egyetlen szava sem igaz, hiszen nem lehet senki annyira naiv, hogy bevegye, hogy Mohai Balázs fotós munkára készen állt mondjuk a nagyijánál, aki puccparádéban várta, hátha ez lesz a nagy nap!

Jókor, jó helyen! - az MTI-fotós pont lekapta Orbán ajcsijának átvételét
A kézbesített Erzsébet-utalvány szelvényeit számolja egy XIII. kerületi nyugdíjas lakos Budapesten 2017. december 7-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Meg aztán az sem fedi a valóságot, hogy Orbánnak köszönhető, hogy utalványokat kapnak a nyugdíjasok, hiszen azt mindannyiunktól kapják, akik adózunk.

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szanalmas. Nade a mi derek minisztarelnokunk ennyit latott gyerekfejjel a ganerakas es betonkevero mellol a szomszed TV-jen, hat ennyit tud villantani. Egy darab szar intellektusa egy gnom ciganytestben.
    Remelem minden fidesz szavazo (aki meg eletben van) elolvad a gyonyorusegtol, es amugy nagyon szivesen: tolem – adofizetotol – kaptatok 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét