Sorting by

×

Jól értjük? Varga Judit vasárnapi aranyköpése szerint csütörtök óta a Budapesti Multifunkcionális Aréna lelátóján dekkolt?

Elképesztő csatában, az utolsó másodpercekben szerzett Máthé Dominik-góllal 31-30-ra nyert a magyar férfi kézilabda-válogatott Portugália ellen, és megtartotta esélyét a továbbjutásra az Európa-bajnokság B csoportjában. A 13-i, csütörtöki megmérettetésünk sajna vereséggel zárult, amin teljes családjával részt vett Varga Judit igazságügyminiszter. Titulusából (is) fakadóan feltételezhető, hogy nem linkel, aminek a vasárnapi meccs utáni facebook-bejegyzése ad különös jelentőséget.

Akkor most ezt, hogy…?

Varga miniszterasszony vasárnap este posztolta az alábbit:

“Minden meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük! Szép volt, fiúk!”

Akik nem emlékeznének…

Varga mondatával teljes szervilizmusában arra utal(hatott), amikor Orbán Viktor 2021 márciusában egy online EU-s csúcstalálkozó beharangozójában azt írta közösségi oldalán, hogy

„Maratoni EiT előtt. Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük”

Hogy miről folyt az eszmecsere, arról szintén Orbán beszámolójából következtethetünk:

„Egyetlen témánk van, egy igazán fontos témánk: a vakcinahelyzet és a vakcina beszerzése. Brüsszel vállalta, hogy a tagállamok számára beszerzi a vakcinákat. Ha ez sikerül és gyorsan megy, sok életet tudunk megmenteni, ha lassan megy, akkor pedig sok életet veszítünk. Ezért ma arról fogunk tanácskozni, hogyan vehetjük rá Brüsszelt arra, hogy az eddiginél sokkal gyorsabban, olajozottabban és hatékonyabban szerezze be a vakcinákat”

Azt, hogy ez a tanácskozás véget ért-e, a fenti kijelentés tükrében, mindenki döntse el maga!

Vissza Varga Judit maratoni “stadion-létére”

A miniszterasszony 13-án, az ominózus vesztes meccsünk alkalmával is családostól látogatott ki az eseményre, amit megörökített:

Vasárnapi posztjából következőleg minden bizonnyal vitt magával kosztot-ruhát, hiszen annak a mérkőzésnek nem volt vége egészen vasárnap estig, vagy, ha jobban belegondolunk, az első végtelenre sikeredett, hiszen azt már nem lehet egyetlen illiberális trükkel sem győztessé nyilváníttatni. Bár, ha jobban belegondolok, hazai használatra egy próbát megérne!

 

Jól értjük? Varga Judit vasárnapi aranyköpése szerint csütörtök óta a Budapesti Multifunkcionális Aréna lelátóján dekkolt?

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.