„Szóval jött ez a csávó a házamba, (…) valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak – mesélte Kid Rock

Érdemes belegondolni, amikor egy-egy külhonban tett látogatásról a magyar fél beszámol, hogy a másik fél mennyire van tisztában azzal, hogy ki fia-borja a vizitáló, nem beszélve az országról, ahonnan hozzá keveredett. A minap olvashattuk, hogy Novák Katalint mekkora ováció fogadta Torontóban, majd ugyanennek a másik olvasatát is.

Az amerikai politikai talkshow-k egyik nagy alakja, Bill Maher nemrég indította youtube-csatornáját Club Random néven, amelyben vasárnap Kid Rock volt a vendég

– vezette fel cikkét a 444.hu, amiből kiderült, hogy Kid összekeverte a szezont a fazonnal, vagyis Orbánt Erdogánnal, de aztán tisztult a kép…..

“… Jött a csávó….”

„Akarsz hallani valami furát?”

– tette fel a kérdést a zenész Bill Mahernek.

„ – Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze Nashville-ben a házamban.

– A török miniszterelnök?

– Igen a török. Ja nem, a magyar miniszterelnök jobbkeze, bocsánat.”

Miután tisztázták, hogy Orbán Viktor a küldő fél és nem Erdogan, megtudhattuk, hogy a magyar kormány embere kereste meg a muzsikust és a találkozó létre is jött. Ha jól sejti a portál, Orbán Balázs lehetett a “titokzatos” jobb kéz, amiről közösségi oldalán így számolt be:

“A zene amerikai fővárosában, Nashville-ben meglátogattuk Kid Rock barátunkat, aki megmutatta nekünk csodás birtokát, és elmesélte, hogy mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében. Nem sűrűn jár Európában, de reméljük, hogy egyszer azért mi is vendégül láthatjuk őt!”

Csínján a “beájulással…”

Emlékeznek? Nemrég Novák Katalin közölt képet arról, hogy “összefutott” Mel Gibsonnal, amire magam részéről nem lennék büszke:

Orbán Viktornak is szerveztek “híresemberes találkákat:

Vissza Kid Rock-hoz

A beszélgetésüknek azt a részét mesélte el Kid Rock, amit az abortusz témakörében folytattak.

„Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak, tudod, Orbánt négyévente újraválasztják örökké. Már vagy 12 éve van.” (…) Azt mondja: mi engedjük az abortuszt, de nemrég elfogadtunk egy törvényt, ami arról szól, hogy mielőtt megengedik az abortuszt, az anyának hallania kell a baba szívverését. Mire én: ijesztő és egyben óriási” – meséli.

Kid Rock ezután azt mondja,

sok minden átfutott a fején, hisz ez eléggé úgy hangzott, mintha kínoznák az anyákat.