2019.04.25. Névnap: Márk

Juszt László pofonegyszerű megoldása: Orbán-arrogancia lenullázva! 0 36

otlet

Tudomásul vettem, hogy a miniszterelnök nem teljesíti kötelességét, s nem tájékoztatja a népet.
Tudomásul vettem, hogy nem válaszol újságírói kérdésekre. Tudomásul vettem, hogy ha egyszer mégis újságírók elé áll, akkor megválogatja, hogy ki léphet a terembe.

Azt már nehezebben veszem tudomásul,

hogy a kivételezettek – akik beléphetnek a tájékoztató helyére – nem mondják azt, hogy köszönjük szépen ilyen körülmények közt nem asszisztálunk. De ez csak egy formális lépés. Ugyanakkor van megoldás, válasz erre a hatalmi arroganciára is. Csakhogy ehhez például kellene egy “tökös” újságírószövetség is. Ami – nem véletlenül léptem ki 1985-ben – nincs.

A megoldás: minden pénteken 10.00-kor a MÚOSZ nagytermében tartsanak egy “MINISZTERELNÖKI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT”. Zászlókkal, pulpitussal, levezető speakerrel. Ahova minden újságíró bemehet – pártállástól függetlenül, – s ahova meghívják az ide akkreditált külföldi tudósítókat is. Aki tanulta ezt a szakmát, az pontosan tudja, hogy minden kérdésben ott lehet a válasz.


Ja! Hogy nincs ott a miniszterelnök?

Az már az ő baja. Mindenesetre a szakma talpra állhat. Ha megszervezik, akkor 33 év után lehet, hogy ismét belépek.


Jut eszembe megint Hofi: Az ifjú focista férj közli a feleségével.

“Drágám most elmondom mi a programom. Hétfőn edzés, utána Béla bácsival kielemezzük a vasárnapi meccset. Kedden erőnléti edzés. Szerdán taktikai edzés. Csütörtökön edzés és izomlazítás az uszodában. Pénteken taktikai megbeszélés. Szombaton elutazunk a meccs helyszínére. Vasárnap a mérkőzés.

Mire az ifjú ara: Most én is elmondom a programom. Hétfő, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap itt baszás lesz. Aki itt van, itt van, aki nincs nincs.”

Forrás

Talpra MÚOSZ, vagy húzz a francba! – Egy önleleplezés története

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 14 =

Legfrissebb cikkeink

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

alhir

Akinek nem volt ideje, akit elragadott a munka heve, vagy pihent egy jót, de mégis kíváncsi, hogy mi történt ma, …

lazar

Az ex mindenminiszter múltba révedt és elmesélte, hogy volt főnöke egy éltre ellátta őt jó tanácsokkal. Ez lebegett a szeme …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Juszt László pofonegyszerű megoldása: Orbán-arrogancia lenullázva!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/juszt-laszlo-pofonegyszeru-megoldasa-az-orban-arroganciara-zsenialis/