Juszt szerint Lévai Katalin volt szoci miniszter politikai prosti

Lévai Katalin ősszel alapított Lendülettel Magyarországért nevű nyugdíjas pártja nevében bejelentette, nemcsak Ő indul jelesül Zuglóban, mint országgyűlési képviselőjelölt, de mind a 106 körzetben állítanak jelölteket. A hírre Juszt László nagyon sarkosan reagált facebook oldalán. 

“Mind a 106 körzetben elindul Lévai Katalin pártja.”

“Ad 1. Azt sem tudtam, hogy ennek a politikai prostinak pártja van.

Ad 2. A volt MSZP-s miniszter mostanáig a „Válasszunk! 2018”, azaz V18 egy olyan frissen alapított, új csoport tagja volt, mely olyan tagokból áll, akik különböző kormányokban tevékenykedtek, így jobboldali szereplői is vannak, mint Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. Azt vállalták, hogy segítséget nyújtanak az ellenzéknek egy közös választási program kidolgozásában. Ehhez képest a hölgy most éppen az ellenzék szétverésén dolgozik.

A volt szocialista miniszter és EP-képviselő Zuglóban elindul az országgyűlési választásokon, abban a körzetben, ahol a szocialista Tóth Csaba nyert 2014-ben.Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…”Felhívom a kishölgy figyelmét, hogy a fidesznél az árulást szeretik, de az árulót nem.

5 hozzászólás

 • 2018.02.06 - 19:14
  Közvetlen hivatkozás

  Szili Katalin példája ragadós. Egyszer csak ez a Katalin is miniszterelnöki megbízott lesz, havi 1 millióért.

  Válasz
 • 2018.02.06 - 21:35
  Közvetlen hivatkozás

  Ezek azorbannak egyszerhasznalatos kapcarongyok! Nagyobb gond bizonyos korzetekben a fidesz lmp ok azert mar nehany szaz megtevesztett szavazataval korzeteket hozhatnak a fidesznek.Ez a megbizatasuk .Azon vagyok legibkabb megdobbenve,hogy Gemesi bevette toluk ezt az ellenzeki dumat. Aztan ott van meg ez a fodor is.Keptelenseg,hogy most is lealltak vele. Tessek maris kovetelozik raadasul egy baloldal altal nyerheto korzetben. Holt biztos zako. No igy fog osszejonni a fidesz ketharmad de akkor Isten irgalmazzon ezeknek a politikai ehenkoraszoknak mert azorbannak csak egyetlen alkalomra kellenek. Aztan marad szamukra a megvetes rosszabb esetben a nepharag!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük