Mit is tudunk? Kati néni főállásban Kósa Lajos kedves, édesjó anyukája, és nem stróman. Azt is tudjuk, hogy ezt a kedves, édesjó fia mondta, aki szerint a tuszi az huti, vagy tusza, vagy huti. Tudjuk, hogy óvónőként ment nyugdíjba. Tudjuk, hogy 82 éves korára annyira megszerette a disznókat, hogy vett egy disznótelepet.

Tegnap óta azt is tudjuk,

hogy a motorozást is nagyon megszerette a disznók mellett, ezért gyorsan vett egy motort is. Mondjuk ez érdekelne. Hogy? Hányta a ganét a malacok alól, és akkor? Vagy ahogy húzta le a gumicsizmáját? Akkor akadt a kezébe a béemvé katalógusa? Na, nézzük, nézzük, mit is ajánlanak 80 éves kortól? Szerelem első látásra? Így valahogy?

- Hirdetés -

Aztán tudjuk,

hogy Kati néni feltaláló is. Feltalált 45 millió forintot, gondolom, valahol a spájzban kallódott eddig, befőzőgumival áttekerve. Biztos nagytakarítás volt, akkor lett meg. (Ezek után, ha bárki óvónő panaszkodni mer, lövök!) Anyám a múltkor pont így talált meg két májkrémet. Örült neki nagyon.

Meg azt is tudjuk,

hogy Kati néni teljesen belehabarodott a luxusba, a sebességbe, meg az izomautókba. Ezért vett gyorsan még két másik luxus sportautót. Persze megint béemvéket. Hjakérem! A megszokás nagy úr ebben a korban!

Ami érdekes lehet még,

hogy Kati néni cége kapott 123 millió forint vissza nem térítendő támogatást, ahogy mondani szokás, puszira. De szerintem a béemvékre inkább.

Közpénzből híznak Kósáék malacai

 

Meg azt is tudjuk,

hogy a Kati néni cégében összesen hatan dolgoznak! Értik? Hatan! Hat dolgozóra jut két luxusautó és egy szintén luxus sportmotor. Persze mind a BMW szalonból, aranyáron. Nem rossz!

Csak azt nem tudjuk, hogy akkor ki fogja meg a villa nyelét?

Kati néni! Mondja már kedves! Ki eteti a disznókat? Maguknál ki eteti a disznókat??

A csengeri nő szerint Kósa kiutazott vele Svájcba, intézni a hagyatékot

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét