Kell egy jó hír? Sas József hazamehet a kórházból!

Mint ahogy arról beszámoltunk, Sas József március óta kórházban töltötte mindennapjait, ám csütörtökön úgy döntött, saját felelősségére hazamegy, hogy saját fészkében gyógyulhasson tovább.

Mindennel meg volt elégedve, de elég volt…..

Nagy vágya teljesül ezzel, ugyanis nagyon szeretett volna már hazamenni. Felesége, Zsuzsa asszony pedig mindent megtesz azért, hogy a férje nyugodt körülmények közt lábadozhasson az agyvérzése után – tudta meg a Blikk.

Igazság szerint nem engedik ki a Jóskát, hanem én hozom haza. Saját felelősségre. Ez a mi döntésünk, de az orvos szerint van már olyan állapotban, hogy ne legyen baj ebből

– mondta a portálnak Zsuzsa asszony.

Meglepetéssel készült….

Az a helyzet, hogy bár nagyon jó a Mazsihisz Szeretetkórház, lesik a férjem minden kívánságát, már nagyon unja ezt a helyzetet. Szeretne itthon lenni a saját holmijai, bútorai, könyvei között. Biztosan gyorsabban gyógyulna. Meg is értem, hogy erre vágyik. Már intéztünk olyan speciális ágyat is, amire szüksége van, szóval semmi akadálya annak, hogy hazatérjen a férjem

– mesélte boldogan.

Mi fő a fazékban?

Zsuzsa asszony elárulta, hogy férje kedvencével várja:

Csirkepörkölt lesz nokedlivel az első ebédje itthon, az a kedvence. Bár sokszor főztem, és vittem be neki a kórházba, azért más lesz, ha itthon eheti meg.

Bízunk benne, hogy folytatódik a felépülés és sok boldogságot kívánunk a művésznek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük